Mainos

Ulf Sundqvistille tuomio velallisen epärehellisyydestä

Ex-pankinjohtaja Ulf Sundqvist on tuomittu Helsingin hovioikeudessa törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Hän sai kuuden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Sundqvist ei tyydy tuomioon, vaan aikoo hakea valituslupaa.

Ulf Sundqvist

Sundqvist oli aiemmin tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa yhteisvastuullisesti kanssavelallisten kanssa yhteensä 26 miljoonan markan vahingonkorvauksiin.

Hovioikeuden mukaan Sundqvist tiesi olevansa taloudellisissa vaikeuksissa ja käytti rahojaan hävittämällä tai velkojan kannalta ilman hyväksyttävää syytä luovutti 375 000 markkaa. Täten Sundqvist pahensi oleellisesti maksukyvyttömyyttään, ja hän tiesi, että hänen tekonsa voi vahingoittaa velkojan etuja.

Sundqvist aikoo hakea valituslupaa korkeimmalta oikeudelta. Hän on tyytymätön hovioikeuden päätökseen, joka hänen mielestään on ristiriidassa käräjäoikeuden päätöksen kanssa.

Valtionsyyttäjä Pekka Koponen ei ole yllättynyt Sundqvistin valitushakemuksesta. Koposen mukaan on luonnollista, että näin pitkä prosessi halutaan katsoa loppuun asti.
(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja