UFC-legenda taistelee hengestään – kuolintapaukselta ei vältytty

UFC-vapaaottelulegenda Mark Coleman taistelee hengestään sankarillisen tekonsa jälkeen.

UFC-historian ensimmäisen raskaan sarjan mestari Mark Coleman, 59, oli vanhempiensa ja koiransa Hammerin kanssa Yhdysvaltain Fremontissa talossa, joka paloi tiistaiaamuna. Coleman oli NBC Newsin mukaan herännyt Hammerin haukuntaan.

Coleman toimi talon palaessa sankarillisesti, mutta surultakaan ei vältytty.

– Hän onnistui kantamaan molemmat vanhempansa ulos talosta, mutta yrityksistään huolimatta hän ei pystynyt pelastamaan Hammeria, Colemanin tytär Morgan Coleman kertoi Instagramissa.

Mark Coleman oli itse tuupertunut maahan. Hän on sairaalassa, jossa hänet vaivutettu koomaan, ja hän taistelee tyttärensä mukaan hengestään. UFC-legenda oli hengittänyt sankkaa savua.

– Isämme on aina ollut sankarimme ja merkitsee meille kaikkea. Hän on ja tulee aina olemaan taistelija. Vahvin ja rohkein mies, jonka tiedän. Olkaa hyvät ja jatkakaa rukoilemista hänen ja perheemme puolesta tänä äärimmäisen vaikeana aikana, Morgan Coleman kirjoitti.

Isää koskevan huolen lisäksi Morgania painaa suru menetetystä rakkaasta koirasta.

– Tulemme kaipaamaan ihanaa Hammeriamme niin syvästi.

Mark Coleman voitti UFC:n historian ensimmäisen raskaan sarjan mestaruuden vuonna 1997. Hänet nimitettiin UFC:n kunniagalleriaan Hall of Fameen vuonna 2008.

UFC-pioneeri oli myös vapaa- ja showpainija. Vapaapainissa Coleman voitti 100-kiloisten sarjan MM-hopeaa vuonna 1991.

Lue myös:

    Uusimmat