SM-liigapeluri lyttäsi valmentajansa suorassa lähetyksessä: "Hän on pelle"

Unkarilaiskiekkoilija Vilmos Gallon lausunnoista nousi kohu 1. divisioonan MM-kisoissa.

SM-liigassa ensi kaudella KooKoota edustava Gallo otettiin keskiviikkona Unkarin ja Romanian välisessä ottelussa pois ylivoimaviisikosta. Tappioon päättyneen ottelun jälkeen Gallo latasi tv-haastattelussa suoraa tekstiä maajoukkueen päävalmentajana toimivasta kanadalaisesta Don MacAdamista.

– Valitettavasti hän on pelle, hyökkääjä tuhahti Magyar Nemzeti -lehden mukaan.

– Laitan sydämeni ja sieluni jokaiseen peliin, mutta hän yrittää painaa minua alas. Yritän päästä tästä eteenpäin, mutta en ole pystynyt miellyttämään häntä. Hän otti minut pois ylivoimasta, mikä hieman ärsytti. 

Gallo pahoitteli puheitaan myöhemmin Facebookissa. Myös Unkarin jääkiekkoliitto jakoi pahoittelut ja vakuutteli sosiaalisessa mediassa, että maajoukkue on yhtenäinen.

Gallo, 27, on pelannut KooKoossa aiemmin vuosina 2019–2021. Hän palaa Suomeen Ruotsin SHL:stä, jossa on kiekkoillut urallaan lähes 300 ottelua.

Vaikka Unkari hävisikin 1. divisioonan MM-kisoissa Romanialle, se varmisti silti nousunsa MM-kisojen pääsarjaan, kun Slovenia kaatui lauantaina maalein 2–1. Myös Slovenia palaa ensi vuonna MM-kisojen korkeimmalle tasolle. 

 

Lue myös:

    Uusimmat