Race Across the World Suomi -sarjan voittajat ovat selvillä: "Alussa yritimme aivan liikaa saada asioita selville"

Tällaisia onnenkantamoisia Jutta ja Juha Larmille sattui Race Across the World  Suomi -kilpailussa 2:05
Katso videolta, millaisia onnenkantamoisia Jutta ja Juha Larmilla oli Race Across the World Suomi -ohjelmassa.

Jutta ja Juha Larm nappasivat voiton Race Across the World Suomi -ohjelmassa. 

Jutta ja Juha Larm voittivat Race Across the Wolrd Suomi -kilpailun. Juha kokee, että he voittivat erityisesti sen takia, että he olivat tiimi. 

– Tunsimme hyvin toistemme vahvuudet ja heikkoudet jo ennen tuota kokemusta, ja matkalla paljastui vielä vähän lisää. Pystyimme toimimaan niiden kautta. Minulla ei ole edelleenkään vilkas mieli, enkä ratko ongelmia niin nopeasti kuin Jutta, ja hän ei osaa painaa mieleensä samalla tavalla asioita kuin minä, Juha kertoi MTV Uutisille.

– Ominaisuudet ja kyvykkyydet jakautuivat ja menivät meillä todella yksiin. Huomaan, että yksi avain voittoon oli se, että opimme tietyllä tavalla luottamaan koko juttuun. Alussa tuntui, että yritimme aivan liikaa saada asioita selville, ja lopulta, kun uskalsimme kohdata ihmiset ja jutella, niin sieltä tuli se paras viisaus. Tuntemattomat ihmiset auttoivat meitä voittamaan, Juha jatkoi. 

Jutta on hyvin samoilla linjoilla ja nosti esiin tekijän, joka ehkä erotti heidät muista kilpailijoista.

– Olemme ehkä olleet kaikista aktiivisimpia ottamaan sitä kontaktia. Minulla on hyvä suuntavaisto ja pidin todella tarkkaa kirjanpitoa rahoistamme koko ajan. Rahat menivät lopulta aivan minimiin, Jutta kertoi. 

– Ai että, kun harmitti, kun oli nälkä ja vaimo sanoi, ettei ole päiväbudjetissa enää välipalaan rahaa. Silloin oli vaan siedettävä nälkää, Juha jatkoi. 

Kaksikko oli reissussa noin 3,5 viikkoa. Siitä kesti palautua yllättävän pitkään. 

– Kesä meni palautuessa. Eikö voinut kellekään edes kertoa tästä kokemuksesta. Tuntui, että Suomessakin eli vielä sellaisessa, että missä me oikein olemme olleet. Oliko se unta vai totta, Jutta kertoi. 

Katso videolta, millaisia onnenkantamoisia Jutta ja Juha Larmilla oli Race Across the World Suomi -ohjelmassa. 

Race Across the World Suomi -jaksot MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat