Twilight-kaunotar mukiloi vastanäyttelijänsä

Twilight-kaunotar Kristen Stewartin intensiiviset treenit aiheuttivat hänen vastanäyttelijälleen mustan silmän ja ruhjotun nenän.

Kristen Stewart on lähiaikoina herättänyt huomiota ruhjotun näköisillä käsivarsillaan. Mustelmat ja naarmut ovat peräisin Snow White and the Huntsman -elokuvantappelukohtauksista, joita kaunotar on harjoitellut intensiivisesti vastanäyttelijänsä Chris Hemsworthin kanssa. Jopa niin intensiivisesti, että aiheutti komistukselle mustan silmän ja ruhjotun nenän.

– Tytöt, jos joskus olette pohtineet toimiiko se, niin kyllä se toimii. Tarkoituksenani oli lyödä Chrisin ohi, mutta minä kirjaimellisesti tyrmäsin hänet, Stewart paljasti The Tonight Show with Jay Leno -ohjelmassa.

Snow White and the Huntsman saapuu ensi-iltoihin vasta ensi vuoden puolella, mutta on jo nyt saanut paljon palstatilaa. Elokuva on aikuisille suunnattu fantasiaseikkailu, josta ei romantiikkaa puutu. Stewartin ja Hemsworthin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Charlize Theron ilkeän kuningattaren roolissa.


MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja