Tuuli Mattilan ja Konsta Hietasen Salkkarit-hahmojen syksy alkaa dramaattisissa tunnelmissa: "Tuleehan siinä aika karmiva fiilis"

5:38
Tuuli Mattilan ja Konsta Hietasen Salkkarit-hahmot ovat keskellä dramaattisia käänteitä. Mitkä ovat kaksikon ikimuistoisimmat kohtaukset? Katso koko haastattelu!

Tuuli Mattilan ja Konsta Hietasen Salkkarit-hahmojen syksy alkaa lohduttomissa tunnelmissa, kun Susun ja Mikin poika makaa koomassa sairaalassa.

Salatut elämät -sarjaan saatiin viime vuonna pitkästä aikaa hyvin tavallinen ydinperhe, kun lääkäri Susu Honkanen (Tuuli Mattila) ja poliisi Miki Kajander (Konsta Hietanen) asettuivat asumaan Pihlajakadulle kahden teini-ikäisen lapsensa Matiaksen (Elmeri Ylä-Rautio) ja Lailan (Sofia Lehtinen) kanssa.

Sittemmin myös Mikin ja Susun liitto on ajautunut karikolle ja Susu on löytänyt uuden onnen Aki Nikkisen (Sami Uotila) kanssa. 

– Yllättävän kauan oli tämmöinen ydinperhe kasassa. Mutta nyt ollaan uudessa tilanteessa, kun perhe on hajonnut, Mikiä näyttelevä Hietanen toteaa.

– Ja kun Matias on nyt vielä koomassa auto-onnettomuuden myötä, heillä on tämmöinen yhteinen kriisi päällä, Susun roolista tuttu Mattila lisää viitaten kevään viimeisissä jaksoissa nähtyihin dramaattisiin käänteisiin.

Näyttelijät sanovat MTV Uutisten haastattelussa, että rankat kohtaukset ovat mietityttäneet molempia.

– Kun tehdään draamaa, kaikki asiat menevät käsi kädessä. Mutta kun isänä ajattelee asiaa, niin sellainen tilannehan menee selkeästi kaiken muun ohi. Niiden kohtausten tilannetta kun miettii, niin tuleehan siinä aika karmiva fiilis isänä, pohtii Hietanen, joka on siviilissä suurperheen isä.

– Kyllä siinä joutui ravistelemaan päivän päätteeksi itseään, että muistaa, että tämä on kuitenkin vain fiktiota, myöntää myös Mattila.

Myös Mikin naiskuvioissa nähtiin jo keväällä värikkäitä käänteitä. Lisää on luvassa syksyn myötä, kun Salkkarit palaa uusin jaksoin. Hietanen on kuitenkin niistä vielä varsin vaitonainen.

– Vielä ei voi vielä kertoa liikaa, mitä paljastuu, mutta Miki on sotkeutunut kuvioihin, jotka tuottavat tunnontuskia. Mutta toivottavasti myös iloa, eikä pelkästään tunnontuskin, näyttelijä nauraa.

– Susu on autuaantietämätön kaikesta, ja ehkä hyvä niin, virnistää Mattila.

Kaksikko lupaa, että tulossa on suurien ja dramaattisten käänteiden lisäksi myös arkipäiväisiä eroperheen ongelmia. He kiittelevät yhteistyön on sujuneen hyvin.

– Varsinkin, kun on ollut paljon riitelyä! Mattila nauraa.

– Niin, me ollaan hyviä riitelemään! Hietanen lisää.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 23. elokuuta alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Sarja jatkuu erikoispitkillä jaksoilla, jotka nähdään 23.–27.8. Jaksot ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja