Paljastuksia Salkkareiden syksyn avausjaksosta! Myrskyn armoille jäänyt kaksikko jää rysän päältä kiinni

0:40
Syksyn avausjaksossa Marika ja Miki joutuvat tarkkailun kohteeksi. Katso videolta, kuka saa heidät rysän päältä kiinni!

Suomen pitkäikäisin päivittäisdraama, rakastettu Salatut elämät palaa kesätauoltaan suurempana kuin koskaan! Varo juonipaljastuksia!

Maanantaina 23.8. alkavalla viikolla MTV3 esittää Salkkareista ekstrapitkiä jaksoja kello 19.30–21. Kunkin päivän jakso on katsottavissa mtv-palvelussa jo vuorokauden vaihduttua. Tuttuun 19.30–20 esitysaikaan palataan jälleen maanantaina 30.8.

Ennen kesätaukoa sarjassa jäätiin jännittämään, mitä käy koomaan vaivutetulle, yliajossa vakavasti loukkaantuneelle Matiakselle (Elmeri Ylä-Rautio), ja mihin johtaa Mikin (Konsta Hietanen) ja Marikan (Susanna Laine) vaihtama suudelma? Entä onko vanhan suhteen lämmittäminen uudelleen tosirakkautta vai silkkaa hulluutta, ja ottavatko Viola (Vivi Wahlström) ja Mira (Olga Heikkala) siitä selvää? 

Kauden ensimmäisessä jaksossa Lindan jättänyt Kari palaa lentokentältä keskelle Gunnarin bileitä. Ismo, Lasse ja Gunnar saavat Karin ymmärtämään, että tämän päätös jäädä Helsinkiin on osoitus miehen äärettömästä luuseriudesta.

Susu kantaa huolta myrskyn armoille jääneistä Mikistä ja Marikasta. Samaan aikaan mökillä Miki ja Marika ovat läheisissä tunnelmissa eivätkä huomaa, että joku tarkkailee heitä.

Videolla selviää, kuka on saanut kaksikon rysän päältä kiinni!

C Moressa syksyn jaksot alkavat jo perjantaina 6.8., jolloin julkaistaan syksyn ensimmäinen jakso. Seuraava jakso julkaistaan siitä viikon päästä, 13.8. Perjantaina 20.8. julkaistaan neljä ja maanantaina 23.8. peräti yhdeksän jaksoa. C Moressa esitettävät jaksot ovat normaalin mittaisia.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 ma 23.8. alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Erikoispitkät jaksot maanantaista perjantaihin 23.-27.8.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja