Mainos

Turkulaista koulua uhattu väkivallalla

Turun Luostarinvuoren koulua on uhattu väkivallalla. Poliisi sai kuulla uhkausepäilystä koulun rehtorilta jo viime viikon tiistaina, jolloin koulussa oli kiertänyt huhu uhkauksesta.

Viime maanantaina kouluun kohdistui konkreettisempi uhkaus. Uhkaajan oli tarkoitus toteuttaa aikeensa perjantaina. Poliisin mukaan uhkaus ei kohdistunut yksittäiseen henkilöön vaan koko kouluun. Poliisi oli perjantaina koululla läsnä sekä valmiudessa koulun lähistöllä. Koulu oli normaalisti auki oppilaiden poissaoloista huolimatta.

Poliisi on aloittanut maanantaisesta uhkauksesta esitutkinnan. Poliisi on puhuttanut sen jälkeen päivittäin lukuisia koulun oppilaita ja suorittanut siellä myös teknistä tutkintaa. Uhkaajaa ei ole toistaiseksi saatu selvitettyä.

Tutkinnan johtaja ei halua kertoa uhkauksen yksityiskohdista tutkinnallisista syistä enempää, mutta korostaa, että yhteistyö ja tiedonkulku koulun rehtorin sekä koulun henkilökunnan kanssa on toiminut moitteettomasti.

Koulussa opiskelee yläkoululaisia sekä lukiolaisia. Koulutyö Luostarivuoren koululla jatkuu maanantaina normaalisti. Poliisi jatkaa tutkimuksia uhkaajan henkilöllisyyden selvittämiseksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.