Turisti ihaili kivimuodostelmaa kalliolla ja lipesi – selvisi järkyttävästä pudotuksesta: "Rehellisesti sanottuna en tiedä, miten hän on hengissä"

Tutkimus: 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessa 2011-2017 1:06
Katso myös: 259 ihmistä kuoli selfietä ottaessaan vuosina 2011–2017.

Turisti lähes kuoli pudottuaan noin 40 metriä suoraan mereen Englannissa. Onnekas mies kuitenkin selvisi vain pienin vammoin.

Turisti oli lähellä kuolla Englannissa pudottuaan vahingossa mereen. 28-vuotias mies lipsahti alas kalliolta oltuaan ihailemassa liitukivestä mereen muodostunutta Old Harry Rocks -kivimuodostelmaa Dorsetissa ystäviensä kanssa, kertoo The Sun.

Putosi huiman matkan mereen

36 metrin pudotuksen jälkeen mies laskeutui mereen. Kuin ihmeen kaupalla hän kuitenkin säilytti tajuntansa ja jäi henkiin.

Paikallinen kalastaja Jack Regan kertoo kuulleensa miehen ystävien hätähuudot. Myös kajakkia melomassa ollut ryhmä huomasi onnettomuuden.

– Yksi huusi, että joku on pudonnut kalliolta. Katsoin vasemmalle ja siellä oli mies uimassa, Regan sanoo.

Katso myös: Nainen yritti ottaa selfien karhun kanssa – kuvausyritys lähes koitui hänen kohtalokseen. Juttu jatkuu videon alla.

Vaaratilanteiden syynä usein selfiet – "Hän on uskomattoman onnekas"

Reganin mukaan mies onnistui takertumaan havaitsemaansa kanoottiin, ja hänet autettiin rantaan. Pelastushenkilöstökin ihmetteli miehen vähäisiä vammoja.

– Rehellisesti sanottuna en tiedä, miten hän on hengissä, pelastusveneen miehistön jäsen Ian Brown sanoo.

Brownin mukaan vaaratilanteita kalliolla näkee usein. Yleensä syynä on selfie-kuva, jonka ottaakseen henkilö uhmaa pudotusta.

– Paikalla on suora 30–40 metrin pudotus. Oli nousuveden aika ja mies laskeutui veteen, mutta se ei ole kovin syvää, enintään vähän yli metrin. Hän on uskomattoman onnekas, että selvisi pienin vammoin.

Mies selvisi ruhjein

Mies oli Brownin mukaan tajuissaan ja puhui pelastajille. Hän sai onnettomuuden seurauksena haavoja ja mustelmia. Hänet tarkistettiin sairaalassa.

Kalastaja Reganin mukaan selvästi onnekkaan miehen kannattaisi seuraavaksi mennä lottoamaan.

Katso myös: Käsittämätöntä toimintaa! Tämä mies murtautui yöllä museoon – otti selfieitä dinosaurusten kanssa:

Lue myös:

    Uusimmat