Tuottaako jouluvalojen ripustaminen ongelmia? Testaa hittikikkaa: "Jos edelleen ripustat valot kiertämällä niitä kuusen ympärille..."

Nämä merkit kertovat, että olet todellinen jouluihminen 1:04
KATSO MYÖS: Nämä merkit kertovat sinun olevan todellinen jouluihminen!

Jos joulukuusen valojen ripustaminen tuntuu tuskastuttavalta, apu saattaa löytyä Tamaran niksistä.

TikTok-sisältöä elämästään tekevä perheenäiti Tamara Weatherbee julkaisi videon, jolla hän kertoo niksin joulukuusen valojen ripustamiseen. Marraskuun puolivälissä julkaistua videoklippiä on katsottu yli 200 000 kertaa, kertoo The Sun.

– Jos edelleen ripustat valot kiertämällä niitä kuusen ympärille, tämä video on sinulle, Tamara toteaa.

Tamara kertoo oppineensa niksin viime vuonna. 

– Se muutti elämäni ja samoin tulee käymään sinullekin! hän lupailee.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Tamara aloittaa kuusen valojen ripustamisen kuusen alaoksilta. Sen sijaan, että lähtisi ripustamaan valoja kiertämällä kuusta ympäri, hän ripustaa valot siksakmuotoon, kunnes on päässyt kuusen kärkeen. Sitten hän ottaa toisen valosetin ja sen ripustaminen aloitetaan ylimmiltä oksilta.

– Näin voit liittää valot yhteen, hän selittää.

Video kiinnostanut TikTokissa

Tamaran niksivideo on ihastuttanut sen nähneitä. 

– Minä olen laittanut valot noin aina! ilmoitti joku.

– Oikein hyvä idea! kiitteli joku.

– Miksi en tiennyt tästä mitään? tuskaili eräs.

Jos Tamaran tapa ei nappaa, muitakin vaihtoehtoja joulukuusen valojen ympäri pyörittämiselle löytyy. Kokeile esimerkiksi tätä Clairen vinkkiä tai Fransescon näyttämää konstia.

Millaisia joulukoristeluja sinun kodistasi löytyy? Laita joulukoristeistasi kuva! Voit nyt lähettää meille kuvasi ja videosi helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla. 

Lue myös:

    Uusimmat