Mainos

Yllättävä videopaljastus: esillä julkistamaton Nokia-kaksoiskamerapuhelin

Tuore video paljastaa nähtävästi ensi kertaa tulevan Nokia-kaksoiskamerapuhelimen sekä toisen uutuuden.

George Chevalier Lewisin Vimeo-palveluun eilen lataamalla Nokia Reveal -videolla nähdään neljä Nokia-älypuhelinta, vaikka Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global on julkistanut vasta kolme puhelinta - Nokia 3:n, Nokia 5:n sekä Nokia 6:n. Lewisin lataaman videon nosti esiin Twitterissä mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass.

Lewis on aiemmin toiminut graafisena suunnittelijana sekä valokuvista vastaavana Nokialla. LinkedIn-profiilinsa perusteella hän työskentelee nykyisin Mirum-toimistossa Lontoossa ja toimii näin mahdollisesti HMD:n yhteistyökumppanina. Hän on todennäköisesti julkaissut nyt paljastuneen videon julkisena netissä vahingossa tai ajattelematta asiaa tarkemmin.

Videon perusteella uusi kaksoiskamerapuhelin olisi suunnilleen samankokoinen kuin 5,2 tuuman näytöllä varustettu Nokia 5. Metallin sijaan se voisi olla lasipintainen myös takaa. Myös kaksoiskamerapuhelimen vieressä näyttäisi esiintyvän toinen uusi, vielä julkistamaton Nokia-puhelin. Puhelin on suunnilleen 5,5 tuuman Nokia 6:n kokoinen, mutta takakameran alue on erilainen. Kaksi puhelinta oikealla ovat jo julkistetut Nokia 3 ja Nokia 5. Syystä tai toisesta jo julkistettu Nokia 6 puuttuu kokonaan joukosta.

Loogisesti Nokialta on huhuttu seuraavaksi Nokia 7 / Nokia 8 / Nokia 9 -puhelinmalleja, mutta mitään varsinaisia vuotoja ei ole ennen tätä nähty. Kuitenkin myös kaksoiskamera on ollut esillä huhuissa jo aiemmin.

Ensimmäiset uudet Nokia-älypuhelimet Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 ovat tulossa laajasti myyntiin vielä kesäkuun aikana.

HMD on saanut myös jo kolmelle uudelle puhelimelle hyväksynnän Venäjällä, minkä lisäksi se on hakenut mallisuojaa uusien laitteidensa designille EU:ssa. Toimet tuotteiden sertifioimiseksi ja oikeuksien turvaamiseksi kertovat julkistuksen olevan jo lähellä.

Ehkäpä HMD:llä onkin vielä ässä hihassaan. Nähdäänkö ensimmäisten uusien Nokia-älypuhelinten myyntiintulon kanssa samassa yhteydessä kesäkuun aikana vielä täysin uusi huippu-Nokiakin kahdella kameralla?

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.