Tuomiotaan odottavalta Niko Ranta-aholta yllättävä vihjaus podcastissa: "Ei tiedä, vaikka olisi perhekin siihen mennessä"

29:48
Keväällä eronneet Niko Ranta-aho ja Sofia Belórf kohtasivat käräjäoikeudessa kesäkuussa

Raskaista huumerikoksista syytetty Niko Ranta-aho kertoo Sanna Kiisken podcastissa avoimesti ajatuksiaan parisuhteesta, perheestä ja siitä miten hän muuttui tutkintavankeutensa aikana.

Katiskaksi kutsutun huumevyyhdin yhteydessä otsikoihin päätynyt Niko Ranta-aho vieraili Sanna Kiisken luotsaamassa Tinder-päiväkirja -podcastissa. Sunnuntaina Suplassa julkaistussa jaksossa Ranta-aho avasi muun muassa ajatuksiaan parisuhteesta ja perhehaaveistaan.

Lähes vuoden tutkintavankeudessa viettänyt Ranta-aho on yksi katiska-vyyhdin pääepäillyistä. Syyttäjä vaatii hänelle jopa 13 vuoden vankeusrangaistusta huumausainerikoksista.

Podcastissa käy ilmi, että myös Ranta-aho uskoo joutuvansa vankilaan helmi-maaliskuussa. Samaan hengenvetoon hän kuitenkin vihjaa haaveilevansa perheestä – ja mahdollisesti hyvinkin nopealla aikataululla.

– Ei tiedä, vaikka olisi perhekin siihen mennessä. Mut on tunnettu aika nopeista liikkeistä elämässäni, Ranta-aho vihjasi.

Hän paljasti myös olevansa hyvin perinteisen perhemallin kannalla.

– Olen kasvanut siihen, että äiti on kotona. Isä on tehnyt duunit ja äiti pitänyt huolen lapsista, Ranta-aho tunnusti ja sanoi haaveilevansa samankaltaisesta tilanteesta myös siinä vaiheessa, kun hänellä itsellään on perhettä.

Myös ajatus siitä, millaista perhe-elämää Ranta-aho tulevaisuudeltaan toivoo, on varsin selkeä.

– Haluaisin pari kolme lasta ja omakotitalon meren rannalta. Semmoinen kiva, normaali, tasapainoinen arki, mikä saattaa olla mulle monella tapaa vaikeaa. Olen aika menevä henkilö. Mutta onhan tossa oppinut rauhoittumaan, kun on ollut niin pitkään yksin, hän pohti tutkintavankeuden aikana itsessään tapahtuneita muutoksia.

Ennen katiskavyyhtiä Ranta-ahon nimi tuli tutuksi, kun hän seurusteli seurapiirikaunotar Sofia Belórfin kanssa, joka on niin ikään epäiltynä samassa vyyhdessä. Rahanpesusta ja huumausianeirikoksesta epäilty Belórf ilmoitti keväällä suhteen päättyneen. Hän vihjaisi tuolloin omista perhehaaveistaan MTV Uutisten haastattelussa.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä,, Belórf kommentoi tuoreeltaan eron jälkeen.

Belórf on eron jälkeen yhdistetty toisen julkkiskaunottaren Martina Aitolehden ex-puolisoon Stefan Thermaniin, joka on kuulunut myös Ranta-ahon ystäväpiiriin. Ranta-aho on puolestaan viihtynyt Miss Helsinki -kisasta aikoinaan julkisuuteen nousseen Katrie Dalerin seurassa.

Parisuhdesoppaa Ranta-aho ei tahtonut podcastissa ruotia sen tarkemmin.

– En kommentoi tällaisia asioita millään tavalla, hän tyytyi toteamaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja