Sofia Belórf ja Stefan Therman viettivät idyllisen viikonlopun Hangossa – julkkiskaunotar loikoilee liikemiehen kainalossa ja tunnustaa: "Ikävöin sinua jo nyt"

5:12
Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä – tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet

Kaksikko ei ole kommentoinut julkisuudessa sitä, että ovatko he yhdessä vai ei. 

Julkkiskaunotar Sofia Belórfin yksityiselämä on ollut viime kuukausina otsikoissa. Hän erosi huhtikuun lopussa liikemies Niko Ranta-ahosta, joka on istunut vangittuna heinäkuusta lähtien suureen Katiska-huumevyyhtiin liittyen. Belórfia syytetään huumausainerikoksesta ja rahanpesusta. Asiaa käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa juhannuksen jälkeen. 

Belórf on viettänyt eron jälkeen aikaa tiivisti hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden ex-avopuoliso Stefan Thermanin kanssa. 

Julkisesta yhdessäolosta huolimatta Belórf ja Therman eivät ole kommentoineet sitä, että ovatko he pariskunta vai ei. 

Belórf julkaisee lähes päivittäin Instagram-tilillään kuvia ja videoita yhteisistä hetkistä Thermanin kanssa. Belórf viettää paljon aikaa Thermanin luona Eirassa, jossa myös Aitolehti asui ennen eroa. Belórf ei ole kuitenkaan kertonut sitä, että asuuko hän virallisesti kyseisessä osoitteessa. 

Belórf oli viime viikonloppuna Thermanin kanssa Hangossa. Kaksikko nautiskeli ravintolaruoasta ja luonnosta Thermanin hulppeilla tiluksilla. He kävivät rentoutumassa myös spassa. 

Eilen sunnuntaina Belórf julkaisi Instagram Stories -osiossa kuvan, jossa hän istuu veneen kannella Thermanin kainalossa.

– Helsinki. Ihana vkl takana. 

– Miss you allready, Belórf jatkaa kirjoituksessan merkiten perään Thermanin Instagram-tilin. 

Belórf julkaisi Instagram-feedissä myös videon idyllisestä viikonlopustaan eilen sunnuntaina (7.6.). 

– Kesäaamut. Tää ihana sunnuntai pitää sisällään spa:ta ja aurinkoa, hän kirjoittaa. 

Video on kerännyt yli 55 tuhatta katselukertaa. 

– Ihana mies sulla, seuraaja kirjoittaa.

– Rentouttavaa, nautinnollista, aurinkoista ja mukavaa päivää teille molemmille, toinen seuraajista kirjoittaa. 

Therman ja Aitolehti erosivat pääsiäisenä ja heidän eronsa sisälsi paljon draamaa. Aitolehti kommentoi tuolloin, että heidän eroonsa liittyy kolmas osapuoli, Sofia Belórf, joka puolestaan kiisti väitteen. 

Belórf erosi puolisostaan Niko Ranta-Ahosta huhtikuun lopussa

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi tuolloin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja