Niko Ranta-aho treffeillä missikaunottaren kanssa – Katrie Daler on Miss Helsinki 2012: "Olemme viettäneet muutamia päiviä yhdessä"

8:22
Ajatuksia huumebisneksestä ja Sofia Belórfista - MTV Uutiset sai Ranta-ahon yksityishaastattelun käjäjien jälkeen.

Niko Ranta-aho erosi ex-puolisostaan, fitnessakaunotar Sofia Belórfista huhtikuussa.

Katiska-huumevyyhdin pääsyytetty Niko Ranta-aho pääsi tutkintavankeudesta vapauteen viikko sitten. Vankeuden aikana hän erosi fitnessrakkaastaan Sofia Belórfista. Entinen pariskunta kohtasi eilen Helsingin käräjäoikeudessa ensimmäisen kerran eron jälkeen, kun Belórf saapui vastaamaan syytteisiin rahanpesurikoksista.

Käräjäpäivän jälkeen Ranta-aho suuntasi Porvooseen. Asia paljastuu sosiaalisesta mediasta, kun Ranta-aho julkaisi videon kaupungin upeista maisemista ja samaan aikaan entinen Miss Helsinki Katrie Daler julkaisi tismalleen samasta paikasta kuvan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

MTV Uutiset tavoitti Ranta-ahon, joka kertoi, että he ovat tunteneet Katrien kanssa jo vuosia.

– Olemme viettäneet muutamia päiviä yhdessä. Hän on ollut suurena tukena ja hänelle on helppo puhua asioista, Ranta-aho kertoo MTV Uutisille.

Ranta-aho myöntää, että he viettivät eilen aikaa Porvoossa.

– Hän ei ole käynyt luonani tai emme ole viettäneet öitä yhdessä, Ranta-aho toppuuttelee.

Ranta-aho ja Belórf seurustelivat vajaan vuoden ennen kuin heidät molemmat pidätettiin viime heinäkuussa. Eron jälkeen Belórf on viettänyt tiiviisti aikaa Stefan Thermanin kanssa, joka on puolestaan hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden ex-puoliso. Therman ja Aitolehti erosivat pääsiäisenä yhdeksän vuoden suhteen jälkeen.

Ranta-aholla on silmää naiskaudelle, sillä Belorfin tavoin myös Daler on Miss Helsinki. Kaunotar voitti tittelin vuonna 2012.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja