Ex-missi Katrie Daler kertoo, kuinka hän päätyi Niko Ranta-ahon kanssa treffeille – yksi viesti muutti kaiken: "Hän laittoi numeronsa..."

5:16
Niko Ranta-aho ja Katrie Daler olivat treffeillä - tässä viimeisimmät suhdekäänteet

Miss Helsinki 2012 Katrie Daler kertoo MTV Uutisille suhteestaan Niko Ranta-ahoon.

Katiska-huumevyyhdin pääsyytetty Niko Ranta-aho pääsi tutkintavankeudesta vapauteen viikko sitten. Vankeuden aikana hän erosi fitnessrakkaastaan Sofia Belórfista. Entinen pariskunta kohtasi eilen Helsingin käräjäoikeudessa ensimmäisen kerran eron jälkeen, kun Belórf saapui vastaamaan syytteisiin rahanpesurikoksista.

Käräjäpäivän jälkeen Ranta-aho suuntasi treffeille vuoden 2012 Miss Helsingin Katrie Dalerin kanssa. MTV Uutiset tavoitti Dalerin, joka kommentoi suhdettaan Ranta-ahoon.

– Olemme tunteneet viisi vuotta. Olen aina pitänyt häntä hyvänä tyyppinä, hänessä on paljon luonnetta. Viestitin hänelle, että tarvetuloa takaisin maailmaan, kun hän pääsi vapauteen. Tuntui mukavalta, kun hän laittoi numeronsa ja pyysi soittamaan, Daler kertoo.

Daler ja Ranta-aho ovat puhuneet tunteja puhelimessa kaikesta maan ja taivaan väliltä.

– Tajusimme, että meillä klikkaa tosi hyvin. Hän kuuntelee minua, ja minä olen saanut olla hänen tukenaan. Pidän itseäni tasaisena ihmisenä ja elämänarvoni ovat aina olleet kohdillaan. En ole koskaan ollut mikään bilettäjä. Ehkä hän halusi ottaa yhteyttä tasapainoiseen ihmiseen, niin varmasti tietää, että voi luottaa minuun.

– Tuntuu kivalta, kun hän on halunnut niin vahvasti tukeutua vapautumisen jälkeen minuun.

Daler kertoo, että he ovat Ranta-ahon kanssa käyneet Tampereella ja Porvoossa.

– Olemme viettäneet mukavia kesäpäiviä. Katselemme päivä kerrallaan, mutta viihdymme hyvin yhdessä. En tiedä, voiko sitä tapailuksi sanoa, mutta ilmeisesti voi. Viikonloppuna olemme menossa mökille.

– Nikolla on suuri sydän ja hän on lojaali niille, jotka ovat hänelle lojaaleja. Hän on ollut minulle tosi mukava ja huomaavainen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja