Tunteiden viikko! Vesa-Matti Loiria kohdannut suru-uutinen pysäytti, mörköhuuma valtasi Suomen ja ammuttujen lemmikkikoirien kohtalo järkytti – MTV Uutiset kokosi viikon puhutuimmat jutut

Huomasitko jo alla olevat jutut viikon varrella? MTV Uutiset kokosi kuluneen viikon luetuimpia aiheita käteväksi koosteeksi! Useissa jutuissa on mukana myös video, jonka pääset katsomaan avaamalla artikkelin.

Loirin perheen suru-uutinen kosketti kansaa

Tieto Vesa-Matti Loirin pojan Joonas Loirin kuolemasta tuli myöhään keskiviikkoiltana. MTV Uutiset sai tiedon ensimmäisenä, ja suru-uutinen nousi nopeasti yhdeksi alkuvuoden luetuimmista jutuista. 

Joonas Loiri tunnettiin myös artistinimellä Joonas L. Hän oli suomalainen musiikkivideo-ohjaaja, tuottaja ja DJ. 

– Suruni on musertava. Ei tällaiseen voi varautua. Tuntuu tosi pahalta, Vesa-Matti Loiri kommentoi Ilta-Sanomille.

Loirien Facebook-sivuille tulvi erilaisia osanottoja tuhansittain. Lisäksi menehtyneen Joonaksen sisko Jenni julkaisi omilla sivuillaan tunteikkaan tekstin. 

Mörköhelle villitsi jääkiekkohuumaisen kansan


Alkuviikosta Suomi eli villisti mukana jääkiekon maailmanmestaruustunnelmissa. Mörkömukit täyttivät somen ja media otti kultamitalien synnyttämän ilon irti myös muissa kuin jääkiekkoaiheisissa uutisissa. 

MTV Uutiset lanseerasi tiistaina termin "mörköhelle", kun meteorologit kertoivat seuraavan viikon lämpimistä näkymistä. 

MTV Uutisten meteorologi Pekka Poudan mukaan ensi viikon ero tämänviikkoiseen säähän on merkittävä. Samalla ennakoitiin jo juhannusviikkoa, jota edeltävällä viikolla kuiva ja lämmin alue laajenee Ruotsin ja Lapin ylle.

Villikoirat olivatkin rakastettuja lemmikkejä

Poliisi lopetti kolme villikoiraksi luulemaansa eläintä Imatralla – järkyttyneen omistajan mukaan kyseessä olivat hänen karanneet lemmikkinsä 0:35

Kaakkois-Suomen poliisi lopetti alkuviikosta Imatralla kolme koiraa. Koirien omistaja kertoi pian tapauksen jälkeen, että kyseessä eivät olleet Venäjältä tulleet villikoirat, vaan kotipihasta karanneet lemmikkikoirat Helmi, Haro ja Urho.

Kolmen siperianhusky-sekoituksen karkumatka Imatralla päättyi kohtalokkaasti poliisin lopetuspäätökseen.

– Tämä on niin järkyttävää kuin voi olla. Olen surullinen ja äärimmäisen vihainen, totesi koirien omistaja MTV Uutisille.

Tapaus on puhuttanut pitkin viikkoa sekä MTV Uutisten keskustelupalstoilla ja Imatralla. Poliisi on myös kommentoinut tapahtunutta omasta näkökulmastaan.

Jääkiekkohuuma kiinnosti pitkin viikkoa


Koko Suomi meni sekaisin, kun Leijonat taistelivat voittoon Slovakiassa ja johdattivat pohjoisen kansakuntamme historian kolmanteen jääkiekon maailmanmestaruuteen. Suomalaiset ryntäsivät toreille, osoittivat suosiotaan Leijonille kultajuhlissa ja sosiaalinen media täyttyi toinen toistaan nokkelammista Mörkö-meemeistä.

Leijonien menestys puhutti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. 

Kanadalainen mediajätti ihmetteli, miksi tuoreet maailmanmestarit halusivat juhlistaa voittoaan laulamalla pukukopissa amerikkalaista kantrimusiikkia. 

Myös Venäjän kisajoukkueen päävalmentaja tykitti kovaa tekstiä Suomen pelitaktiikasta kisojen päätteeksi. 

Lue myös:

    Uusimmat