Julkisuudesta tutut nimet muistavat Vesa-Matti Loirin kuollutta Joonas-poikaa – Mikael Gabriel tunteikkaana: "Rakastan sua bro"

Räppäritähti Mikael Gabriel reagoi tunteikkaasti Vesa-Matti Loirin Joonas-pojan kuolemaan sosiaalisessa mediassa.

Vesa-Matti Loirin poika Joonas Loiri on kuollut. Tieto kuolemasta tuli myöhään keskiviikkoiltana. 

Joonas Loirin Facebook-päivitykseen alkoi sadella "Lepää rauhassa"-toivotuksia myöhään keskiviikkoiltana. Lähipiiri vahvistaa tiedon kuolemasta MTV Uutisille.


Loirin kuolema on herättänyt reaktioita sosiaalisessa mediassa.

– Sain kuulla eilen yöllä ihan hirveän uutisen, heräsin ja se ei ollutkaan unta... Toivon, että varsinkin media antaisi Veskulle rauhan, eikä yrittäisi soitella ja kalastella tietoja tai kuulumisia. I miss my brother, kirjoittaa hiphop-tähti Mikael GabrielTwitterissä.

– Ilman Joonasta ei olisi Lennokkia. Niin monta tarinaa, onneksi ehdittiin tutustua paremmin ja hengailla, kunpa oltais ehditty enemmän. Rakastan sua bro, räppäri twiittaa.

Lennokki on Mikael Gabrielin maaliskuun alussa julkaistu kappale, jolla vierailee Vesa-Matti Loiri.

Isä julkaisi lapsuuskuvan pojastaan

Vesa-Matti Loiri julkaisi virallisella Facebook-sivullaan lapsuuskuvan pojastaan. Kuvassa ovat isä ja poika yhdessä.

Päivityksessä ei ole tekstiä, vain sydän-emoji.


Loirin päivitystä ovat kommentoineet monet tutut nimet.

– Sanon myöhemmin enemmän, kun kohdataan... Nyt en osaa. Rakkaita ajatuksia, Ystäväni. Molemmat, kirjoittaa näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi.

Myös urheiluvaikuttaja Erkki Alaja on kirjoittanut kommentin.

– Vesku ystäväni, syvin osanottoni, voimia, tsemppiä, jaksamisia.

Ilkka Vainio runoilee omassa kommentissaan.

– Rakkaalle Ystävälle. Päivän sää on tänään tää, rakkaalle toivon kipinää. Päivän sää on tänään tää, valoisat muistot meille jää. Päivän sää on tänään tää, rukoilen, aattelen ystävää. Päivän sää on tänään tää, miten hän kaikesta selviää. Päivän sää on tänään tää, elämä kuolemaa ja elämää. Rakkaalle.

Loirin kuva on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Myöhään eilen illalla julkaistu kuva on kerännyt 12 tunnissa yli 15 000 reaktiota ja yli 3 500 kommenttia.

Lue myös:

    Uusimmat