Mainos

Tulosilta MTV3-kanavalla sunnuntaina klo 19.30

MTV3 näyttää presidentinvaalien viimeisen kampanjaviikonlopun ratkaisevat taistelun tunnit tulosiltansa alkajaisiksi ennen H-hetkeä eli kello kahdeksaa. Silloin julkistetaan ennakkoäänet.

MTV:n reportterit kiertävät Kari Lumikeron johdolla koko viikonlopun ehdokkaiden matkassa ympäri Suomea. Jutuissa nähdään ehdokkaiden ja kannattajien viimeiset tunnelmat ennen vaalin ratkaisua.

Ehdokkaat kampanjoivat vielä vimmatusti ennen sunnuntain äänestystä. Tulosillan jutuissa välittyvät tunnelmat myös kulissien takaa.

Tulokset nopeassa tahdissa

Ääntenlasku äänestyspaikoilla alkaa tasan kello 20.00. Laskennan oletetaan sujuvan nopeasti. Ensimmäisiä tuloksia ennakkoäänten lisäksi alkaa tulla pian kahdeksan jälkeen ja asiantuntijat uskovat, että kamppailun ykkönen ja kakkonen ovat selvillä jo viimeistään klo 21.30.

MTV:n uutishuoneessa Tulosiltaa vetää Vesa Kallionpää. Tulokset tulevat reaaliajassa ja niitä kertoo perinteiseen tapaan Olli-Juhani Auvinen. Asiantuntijana on tällä kertaa dosentti Kimmo Grönlund.

MTV on vahvasti mukana myös Isossa pajassa, missä Timo Haapala ja Matti Maunu hakevat ensikommentit vaalien voittajilta ja häviäjiltä. Kannatusjoukkojen suorat tunnelmat saadaan ehdokkaiden vaalivalvojaisista sekä äänestäjien Espoon Lähderannan koulun äänestyspaikalta.

Myös MTV3 Internet ja Tekstikanava seuraavat vaalien tuloslaskentaa reaaliajassa.

Tulokset myös radiosta

MTV Mediaan kuuluvat radiokanavat Radio Nova ja Sävelradio lähettävät vaali-iltana tulospalveluohjelmaa kello 18 lähtien. Ehdokkaiden haastattelujen ja laskentatietojen lisäksi kanavilla kuullaan välähdyksiä puolueiden vaalivalvojaisista.

Radioiden yhteisessä vaalistudiossa puhetta johtaa päätoimittaja Risto Pohjanpalo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.