TTK-tanssiparilla takana yhteistä matkaa jo 20 vuotta – Jutta Helenius hehkuttaa puolisoaan: "Sinä olet tärkein"

Jutta ja Sami Heleniuksella on takanaan 20 vuotta yhteistä taivalta.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu tanssijapariskunta Jutta ja Sami Helenius juhlivat tänä vuonna 20 vuoden yhdessäoloa. Vuosituhannen alussa yhteen lyöttäytynyt pariskunta avioitui vuonna 2008, ja he ovat muun muassa tanssineet kilpaa parina.

Jutta postasi Instagram-tililleen rakastavaisten yhteiskuvan ja tunnelmoi sen kuvatekstissä kaksikon yhteistä matkaa. Hän kertoo rakastavaisten havahtuneen vasta tänä syksynä siihen, että takana on todellakin 20 vuotta seurustelua.

– Rakkaan isoisäni, papan, hautajaispäivän iltana laitoit mulle viestin ja siitä seurustelu lähti. Olin juuri sanonut hyvästit siihen asti tärkeimmälle miehelle elämässäni – nyt toivotin toisen tervetulleeksi, Jutta kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Nämä yhdessä kuljetut vuodet ovat osoittaneet, että sinä olet tärkein. Kaikessa. Tiesin sen kyllä jo silloin, hän jatkaa.

Jutta kertoo kaksikon kasvaneen 20 vuoden aikana paljon, aikuisiksi ja omaksi itsekseen. Hän nimeää haastavimmaksi asiaksi sen, ettei ole toisen kasvun tiellä.

– Se on iso tavoite joka päivä; ihailla vierestä minkälainen toinen on, koko ajan muuttuva ja kuitenkin se sama tyyppi, johon silloin aikanaan Salon VPK-talon tansseissa rakastuin, hän kirjoittaa.

Moni on jättänyt sydämiä ja ihasteluita kaksikoon kuvan kommenttikenttään.

– Siis teitä ei voi kuin rakastaa. Jos joskus voi sanoa, että kaksi ihmistä ansaitsee toisensa, niin teistä voi. Tuotte niin paljon valoa ja lämpöä ihmisille ympärillänne, yksilöinä ja parina. Onnea teille! Kaikista suurinta on rakkaus, Jutta Heleniuksen kanssa TTK:n vuonna 2019 voittanut juontaja ja näyttelijä Christoffer Strandberg kommentoi.

– Ihanat, Sami Heleniuksen tähtioppilaana tänä vuonna tanssahdellut radiojuontaja Jenni Poikelus kommentoi sydämin.

Molemmat Heleniukset ovat toimineet TTK:n tähtiopettajina usealla kaudella.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja