TTK-kilpailuun lähtevä Matti Suur-Hamari paljastaa: "Puhelun loputtua mietin, mihin lupauduin"

Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -tanssiparit 29:13
Katso videolta, kun TTK-kilpailijat paljastettiin torstaina 10. elokuuta.

Matti Suur-Hamari on yksi tulevan TTK-kauden tähtioppilaista.

Tanssisyksy alkaa MTV:llä jälleen, kun Tanssii Tähtien Kanssa hurmaa suomalaisten sydämet jo kuudettatoista kertaa. Tulevalla tuotantokaudella tanssiparketille hyppää 11 tähtioppilasta, joista yksi on lumilautailija ja paralympiamitalisti Matti Suur-Hamari.

Viime vuonna kilpauransa lumilautailun parissa päättänyt Suur-Hamari suuntaa kohti tulevaa TTK-syksyä innostunein fiiliksin.

– Samalla tosi paljon tietysti jännittää, koska itselläni ei ihan hirveästi tanssitaustaa ole. Mutta sanotaan, että lapsenomainen innostus on päällä, kun pääsee kokeilemaan uusia asioita ja heittämään itsensä niin sanotusti kylmään veteen ja katsomaan, että mitä hommasta tulee, hän kertoo MTV Uutisille.

Suur-Hamari kertoo lupautuneensa saman tien mukaan, kun hän sai soiton tulevaa TTK-kautta koskien.

– Puhelun loputtua mietin, että oho, mihinköhän minä juuri lupauduin, hän nauraa ja lisää, että on kuitenkin suhtautunut tulevaan koitokseen innokkaasti aina alusta saakka.

Suur-Hamari ajattelee, että hänen valttikorttejaan Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa ovat määrätietoisuus, periksiantamattomuus ja kyky heittäytyä. Hän kuitenkin huomauttaa tanssin olevan hänelle tuntematonta maaperää, eikä näin ollen voi vielä tässä vaiheessa tietää varmaksi, mitä syksy tuo esimerkiksi henkisellä puolella tullessaan.

– Mutta luotto prosessiin on kova, vaikka uusia juttuja on tulossa, hän toteaa.

Vaikka tanssitreenit siintävät vielä edessäpäin, suhtautuu Suur-Hamari hänen ja tanssinopettajansa Katri Mäkisen yhteistyöhön luottavaisin mielin. Hän uskoo, että kaksikko onnistuu taklaamaan mahdollisesti eteen tulevat sudenkuopat yhdessä.

– Olemme hyvin samoilla linjoilla, ja Katrilla on paljon kokemusta formaatista, tanssista ylipäätään sekä minunlaiseni ummikon opastamisesta. Uskon, että tulee hieno syksy, hän sanoo.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 3.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös: