TTK-tähtioppilas Pia Penttala on saanut tanssinopettajaltaan lempinimen: "Kulminoi tämänhetkisen tilanteemme"

Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -tanssiparit 29:13
Katso videolta, kun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kilpailijat julkistettiin torstaina 10. elokuuta!

Pia Penttala on yksi tulevan Tanssii Tähtien Kanssa -kauden tähtioppilaista.

MTV:llä hypätään syksyllä jälleen tanssiparketille, kun Tanssii Tähtien Kanssa palaa televisioruutuihin jo 16. tuotantokauden voimin. Tulevalla tuotantokaudella tanssin pyörteisiin heittäytyy 11 tähtioppilasta, joista yksi on Supernanny Pia Penttala.

Penttala aloittaa tanssisyksyn iloisella ja uteliaalla fiiliksellä. Hän kertoo seuranneensa aikaisempia TTK-kausia valtavalla mielenkiinnolla ja haltioituneena, ja olleensa näin ollen ällikällä lyöty saatuaan itse puhelun ohjelman tuotannosta.

Päätös ohjelmaan osallistumisesta ei kuitenkaan syntynyt hetkessä, vaan Penttala joutui harkitsemaan asiaa tarkoin.

– Oliko melkein kosinnan jälkeen toiseksi vaikein kysymys, että mitä vastaan, hän nauraa.

Penttala valottaa puntaroineensa etenkin sitä, voiko hän lähteä mukaan johonkin sellaiseen, jota hän ei osaa lainkaan. Nyt, kun päätös osallistumisesta on kuitenkin lyöty lukkoon, on hän kertomansa mukaan kävellyt sisälläkin tanssikengät jalassaan tulevia treenejä silmällä pitäen. 

Penttala ajattelee vahvuutensa formaatin kannalta olevan hänen rämäpäinen luonteensa, jonka hän kuvaa olevan myös kantava voima.

– Olen rohkea menemään uusia asioita kohti, ja nyt etenkin iän myötä osaan ottaa enemmän ja enemmän neuvoja vastaan muilta ja tiedän, ettei minun tarvitsekaan osata yksin, hän sanoo.

Kilpailuhenkisenä ihmisenä häntä mietityttävät etukäteen ohjelmassa mukana pysymiseen liittyvät seikat. 

– Vitsi sentään, nyt täytyy vaan herättää äänestäjäni siihen, että olen riittävän mielenkiintoinen, enkä vain joku vanha kukkahattutäti! Tässä on nyt sudenkuopan mahdollisuus, että millä mielenkiintoni pysyy äänestäjille yllä, hän nauraa.

Tanssitreeneihin Penttala suuntaa vähän jopa huvittunein tunnelmin. Hän toteaa taitojensa olevan pääsääntöisesti jossain muualla kuin musikaalisissa ja liikunnallisissa asioissa, jonka vuoksi itselle nauraminen on tanssitreenejä ajatellen hänen paras suojakeinonsa.

Toisaalta hän kuitenkin odottaa tanssitreenejä jo kovasti, sillä hän ajattelee olevansa kaiken formaattiin liittyvän jännittävyyden ja uudelle osa-alueelle menemisen ikään kuin velkaa niille perheille, joita hän on auttanut Supernanny Suomi -ohjelmassa.

– Olen puskenut heitä eteenpäin, että kyllä näistäkin selvitään ja neuvonut, että välillä pitääkin olla epämukavuusalueella. Olen ollut kova puhumaan näistä asioista, joten nyt minun pitää itsekin luottaa siihen, että niin Pia, kyllä sieltä epämukavuusalueelta vaan ponnistetaan, hän nauraa. 

Penttala tutustuu tanssin saloihin opettajanaan Marko Keränen. Parivaljakko tulee keskenään niin hienosti juttuun, että Penttala sai Keräseltä heti ensimmäisellä tapaamisella lempinimen Piper.

– Ja tänään sain valokuvan, kun hän on kahvilassa, joka on minun, koska sen kahvilan nimi oli Piper. Minusta se kulminoi tämänhetkisen tilanteemme hyvin. Tiedän jo nyt, että olen saanut ihan mielettömän kaverin, Penttala iloitsee.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 3.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat