Näyttelijä Jarkko Niemi on täysin uuden edessä: "Välillä mietin, mitä hemmettiä olen mennyt lupaamaan"

Jarkko Niemi ja Kia Lehmuskoski paljastavat, millä taktiikalla lähtevät TTK-ohjelmaan 4:14
Jarkko Niemi ja Kia Lehmuskoski paljastivat Tanssii Tähtien Kanssa -pressitilaisuudessa, millä taktiikalla lähtevät TTK-ohjelmaan.

Jarkko Niemi on yksi tulevan TTK-kauden kisaajista.

MTV:llä hypätään syksyllä jälleen tanssiparketille, kun Tanssii Tähtien Kanssa palaa televisioruutuihin jo 16. tuotantokauden voimin. Tulevalla tuotantokaudella tanssin pyörteisiin heittäytyy 11 tähtioppilasta, joista yksi on näyttelijä Jarkko Niemi.

Niemen tunnelmat tulevaa TTK-syksyä kohtaan ovat vaihdelleet laidasta laitaan.

– Olen tiennyt tästä aika pitkään, jo viime vuoden puolelta saakka. Välillä se unohtuu ja välillä on iskenyt se, että ei herranjumala, minulla on syksyllä TTK. Välillä olen tosi innoissani ja välillä mietin, että mitä hemmettiä olen mennyt lupaamaan. Tällä hetkellä on hyvät fiilikset, hän nauraa.

Niemi kertoo, että häntä on pyydetty jo aiemmin mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan, mutta tuolloin osallistuminen on kaatunut aikataulusyihin. Nyt hän kuitenkin sai ohjelmaan osallistumista koskevan puhelun niin paljon etukäteen, että minkäänlaisia aikatauluongelmia ei ollut kerennyt ilmaantua.

– Kyllä me muutama puhelu soiteltiin ja pallottelin ja mietin asiaa. On kuitenkin niin eri juttu mennä esiintymään omana itsenään ilman roolin suojaa, kun on tottunut työssään erilaiseen esiintymiseen, hän pohtii. 

Niemi sanoo toivovansa, että hän olisi omasta mielestään jopa yllättävän hyvä oppimaan. Samaan aikaan hän kertoo nauraen pelkäävänsä sitä, että hän tajuaa olevansa menossa kohti suoraa lähetystä eikä ole oppinut mitään. Näyttelijä kuitenkin toteaa, ettei todellisuudessa halua käyttää energiaansa sen pohtimiseen, missä kaikessa hän voisi mahdollisesti mokata.

Niemi astelee tanssiparketille opettajanaan Kia Lehmuskoski. Hän sanoo, että kaksikko on jo tässä vaiheessa kerennyt pallottelemaan jonkin verran ideoita ja tulee keskenään hyvin toimeen.

Niemi on innoissaan siitä, että hänellä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada yksityisopetusta tanssin saralla. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 3.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat