Sointu Borg lupautui TTK-ohjelmaan, sitten iski paniikki: "Soitin itkupuhelun äidilleni"

Sointu Borg lupautui TTK-ohjelmaan, sitten iski paniikki: ”Soitin perus itkupuhelun äidilleni” 7:21
Sointu Borg lupautui TTK-ohjelmaan, sitten iski paniikki: "Soitin perus itkupuhelun äidilleni"

Sointu Borg on yksi tulevan TTK-kauden kisaajista.

MTV:llä hypätään syksyllä jälleen tanssiparketille, kun Tanssii Tähtien Kanssa palaa televisioruutuihin jo 16. tuotantokauden voimin. Tulevalla tuotantokaudella tanssin pyörteisiin heittäytyy 11 tähtioppilasta, joista yksi on yrittäjä ja vuoden 2021 Diili-voittaja Sointu Borg.

Borg suhtautuu tulevaan syksyyn jännityksensekaisin tunnelmin.

– Kyllä minä olen vähän löysät housuissa, täytyy myöntää. Olen innoissani, mutta aika peloissani. En tiedä yhtään, miltä räpiköintini tulee näyttämään, hän kertoo MTV Uutisille.

Borg kertoo, että kun häntä pyydettiin mukaan tulevalle TTK-kaudelle, oli ensimmäinen tunne valtava innostus, jonka vuoksi hän myös vastasi myöntävästi siltä seisomalta. Sen jälkeen iski kuitenkin paniikki.

– Menin katsomaan vanhoja jaksoja ja tajusin, että apua, nämä vetävät oikeasti hyvin. Sitten soitin perus itkupuhelun äidilleni, että minä perun tämän osallistumiseni, Borg kertaa. 

Äiti sai kuitenkin vakuuteltua tyttärelleen, että kaikki tulisi menemään hyvin ja kehotti tätä lähtemään rohkeasti mukaan. Borg otti äitinsä sanasta vaarin, ja toteaakin olevansa nyt asian kanssa paljon levollisemmin mielin. Tukea on satanut myös muun muassa Borgin kumppanilta, rap-artisti Tomi Soloselta, jonka Borg kertoo olevan innoissaan tulevasta.

– Hän on semmoinen rento taiteilijasielu, joka on sanonut, että nyt vaan menet ja treenaat ja teet parhaasi. Tomi on ollut todella kannustava, ja kotona vanhempani ovat ihan pähkinöissään. He eivät ole halunneet kuulla mitään etukäteen, vaan toivovat, että kaikki on heille yllätystä, Borg kertaa.

Mitkä ovat Borgin vahvuudet tulevalla TTK-kaudella? Entä miten hän ajattelee pituutensa vaikuttavan tanssimiseen? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 16. kausi starttaa 3. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. 

 

Lue myös:

    Uusimmat