Mainos

Tshernomyrdin: kompromissi mahdollinen Nato-kysymyksessä

Venäjä ja Nato saattavat päästä kompromissiin kiistellyssä Naton laajentamisessa. Näin arvioi Venäjän pääministeri Viktor Tshernomyrdin eilisiltana Venäjän television haastattelussa.

-Ei ole vielä ilta, ratkaisu voi löytyä, sanoi Tshernomyrdin uutistoimisto Interfaxin mukaan. Tshernomyrdin antoi haastattelun keskusteltuaan Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin ja varapresidentti Al Goren kanssa Yhdysvalloissa.

Tshernomyrdin vieraili eilen Chicagossa tapaamassa liike-elämän edustajia. Hän sanoi lounastilaisuudessa, etteivät venäläis-amerikkalaiset suhteet ole koskaan olleet niin asiapitoiset ja monipuoliset kuin viime vuosina.

-Ansio siitä kuuluu maidemme presidenteille Boris Jeltsinille ja Bill Clintonille, hän sanoi ja jatkoi presidenttien ystävystyneen ja neuvottelevan useista kysymyksistä.

Gore puolestaan sanoi lounastilaisuudessa, että pääministerin ja varapresidentin työryhmän yksi tärkeimmistä tuloksista oli sopia venäläis-amerikkalaisen huippukokouksen pitämisestä maaliskuussa Helsingissä.
(STT-Itar-Tass-DPA-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.