Travis pääsi irti huumeista – kuvat paljastavat mielettömän muutoksen ulkonäössä: "Olen vihdoin elossa"

Huumeista voi päästä eroon 8:30
Petri puolestaan menetti huumeidenkäyttönsä vuoksi läheiset, terveyden ja kodin. Mies kertoi tarinansa Huomenta Suomessa maaliskuussa 2018.

Entinen huumeidenkäyttäjä jakoi kuvia uskomattomasta muodonmuutoksestaan, jonka koki raitistumisensa myötä.

Amerikkalainen Travis Robinson on toipuva huumeaddikti. Travis on ollut irti huumeista jo yli kahden vuoden ajan oltuaan koukussa opiaatteihin ja bentsodiatsepiineihin. Etelä-Kaliforniassa asuva mies jakoi  toukokuussa Twitterissä hyvin erilaiset kuvat itsestään juhlistaakseen 745. päiväänsä selvänä, kertoo New York Post. Kuvista toisessa mies on huonossa jamassa, toisessa hän on päässyt kuiville.

– Olen vihdoin elossa, Travis twiittasi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vaikein asia, jonka olen ikinä elämässäni tehnyt"

Travis jakaa ahkerasti selfieitään sosiaalisessa mediassa. Kuvista on helppo nähdä miehessä tapahtunut muutos tämän vietettyä puolitoista vuotta vieroituksessa ja parannettua ruokavaliotaan. Raitistumisen ohella mies hylkäsi pikaruoan ja limut sekä lisäsi vedenjuontiaan roimasti. Redditissä mies paljastaa, ettei muutos ole kuitenkaan käynyt helposti. Travis tunnustaa olleensa vieroituksessa niin pitkään siksi, ettei luottanut itseensä.

– Vaikein asia, jonka olen ikinä elämässäni tehnyt, hän kertoo raitistumisestaan.

Tältä mies näyttää nyt.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huumeet jätettyään miehen iho on kirkastunut ja silmiin on palannut pilke. Olemus on silminnähden terveempi.

– On hitto todella mahtavaa, että etenin siitä, että näytin tuolta joka päivä, siihen, että näytän aidosti onnelliselta ja elämää rakastavalta. Minulla on jopa kokopäivätyö, jota ehdottomasti rakastan. Elämä on todella ihmeellistä, mies hehkuttaa Instagramissa menneistä ajoista muistuttavan kuvan kera.

Mies pahimpina aikoinaan. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat