TPS-luotsi latoi suorat sanat 17-vuotiaan lahjakkuuden tempusta – "Ääliömäinen jäähy"

Lehdistötilaisuus: Kärpät - TPS 3:50
Jussi Ahokas kritisoi Juraj Slafkovskyn ottamaa jäähyä.

TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas ei silitellyt Kärpät-ottelussa ulosajetun 17-vuotiaan Juraj Slafkovskyn päätä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Slafkovsky sai suihkukomennuksen ottelun toisessa erässä päähän kohdistuneesta taklauksesta, kun hän nosti kätensä Jaakko Niskalan kasvoihin taklatessaan tätä 1-1-tasatilanteessa.

Jäähy koitui lopulta ratkaisevaksi hetkeksi, sillä Kärpät mätti jäähyn aikana kolme ylivoimamaalia TPS:n verkkoon.

Ahokas oli tyytyväinen joukkueensa avauserään, mutta Slafkovskyn temppu vesitti haaveet voitosta. Ahokkaalta ei herunut ymmärrystä slovakkilupauksen taklaukselle.

– Toinen erä aloitettiin hyvin, mutta sitten ihan ääliömäinen jäähy. Siitä Kärpät iski kolme maalia ylivoimalla. Toinen erä kaatui jäähyihin, Ahokas toteaa napakasti.

TPS joutui ottelussa neljän maalin takaa-ajoasemaan, mutta turkulaiset nousivat komeasti aina maalin päähän. TPS haki tasoitusta vielä kuumeisesti tässä kuitenkaan onnistumatta. Ottelu jätti Ahokkaalle kaksijakoiset fiilikset.

– Olen tyytyväinen tuohon loppuun ja siihen, kuinka löytyi sielua ja taisteltiin loppuun asti. Ei 5-5-tasoituskaan ollut kaukana. Kun pisteitä ei tullut, niin ei voi olla tyytyväinen, Ahokas sanoo.

Katso ulosajoon johtanut tilanne alta.

Muu pelitapahtuma: Kärpät - TPS 1:27

Lue myös:

    Uusimmat