Toto Wolff kertoo aikarajan Valtteri Bottaksen jatkon ratkaisemiselle – tuttu kysymys saa Mercedes-pomon virnistämään C Moren haastattelussa

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolffilla on selvillä aikataulu, jolloin tiimi tekee päätöksensä F1-kauden 2022 kuljettajistaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Imolan GP suorana 16.-18.4.
Su: Imolan GP klo 16.00, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Mercedeksen molemmat kuljettajat ovat tällä hetkellä ilman sopimusta ensi kaudelle, kun F1-säännöt kokevat jälleen ison muutoksen. Mestaritiimiin on huhuttu Bottaksen ja Lewis Hamiltonin tilalle milloin George Russellia, milloin Max Verstappenia.

Wolff virnistää C Moren haastattelussa heti, kun kuulee kysymyksen asettelusta, että nyt häneltä odotetaan vastausta, milloin päätös Valtteri Bottaksen jatkosta tehdään.

– Tiedän, että käymme sinun kanssasi tämän keskustelun joka vuosi, Wolff heittää C Moren Mervi Kalliolle.

– Kesällä, hän toteaa nopeasti perään hymyillen.

Tämä ei vielä riittänyt Mervi Kalliolle vastaukseksi. Videolla lisää kaksikon keskustelusta.

Bottas ollut aina vahva

Bottas kertoi ennen kauden alkua satsanneensa tänä vuonna erityisesti henkisen iskukykynsä vahvistamiseen. Wolffin mielestä tässä ei ole ollut tähänkään asti ongelmia.

– Olen aina nähnyt Valtterin vahvana, mutta jotkut kisat ovat kääntyneet häntä vastaan. Motivaation ylläpitäminen ei ole aina helppoa, mutta minusta ihmiset unohtavat tämän kilpailun tason.

– Hän on huippukuski ja megalahjakas. Hänellä on myös hyvä työmoraali, ja minusta hän on vahvempi ja vahvempi joka vuosi.

– Olen aina sanonut, että hän pystyy taistelemaan maailmanmestaruudesta, kuten hänen pitäisikin, ja hänellä on kaikki tuki tiimin puolelta, Wolff kommentoi kuljettajaansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja