Törkyiskun kohteeksi joutunut Olli Palola pääsi sairaalasta – kertoi nyt ensi kertaa tapahtuneesta

Käsittämätön törkytemppu maalivahdilta Ruotsissa: Olli Palolan taju lähti iskun voimasta – kiidätettiin sairaalaan 2:40
Suomalaishyökkääjä Olli Palola sekopäisen tyrmäysiskun kohteena SHL:ssä.

Suomalaishyökkääjä Olli Palola toipuu lähiajat aivotärähdyksestä. Tiistaina Ruotsin jääkiekkoliigan kierroksella Palola joutui Leksandin maalivahdin Mantas Armalisin tyrmäämäksi ja vietti yön sairaalassa Västervikissä.

Sairaalasta kotiutunut Palola kommentoi tapahtunutta keskiviikkona ruotsalaiselle SVT:lle tekstiviestillä.

– Sain aivotärähdyksen, mutta en mitään sen pahempaa. Olen jutellut jo Armalisin kanssa ja asia on loppuunkäsitelty, joten ei ole tarpeellista kommentoida sitä enempää, Palola viestitti.

Myös Oskarshamnin lääkäri Sadegh Dolatabadi vahvisti diagnoosin.

– Kuvasimme hänen kallonsa röntgenissä. Hän alkoi voida paljon paremmin saavuttuaan sairaalaan. Hän on jo paljon parempi. Hänellä oli tavallisia aivotärähdysoireita, enempää en tiedä, Dolatabadi kommentoi SVT:lle.

Leksandin maalivahti Armalis löi Oskarshamnin riveissä pelaavaa Palolaa hanskallaan rajusti kasvoihin. Palola kamppaili Leksandin maalin edessä vastustajan puolustajan kanssa, kun Armalis kiersi puolustajan takaa ja huitaisi hanskallaan Palolaa.

Tilanne katsottavissa artikkelin yllä olevalta videolta.

Maalivahti myönsi ottelun jälkeen tulistuneensa tarpeettomasti. Armalis kertoi saaneensa Palolan mailasta aiemmassa tilanteessa osumaa kylkiluihin.

SHL otti tapauksen kurinpitokäsittelyyn.

Lue myös:

    Uusimmat