Tyrmätyn Olli Palolan tapauksessa kuohuu – tästä suomalaispelaajan tempusta sikailijavahti poltti päreensä

Käsittämätön törkytemppu maalivahdilta Ruotsissa: Olli Palolan taju lähti iskun voimasta – kiidätettiin sairaalaan 2:40
Suomalaishyökkääjä Olli Palola sekopäisen tyrmäysiskun kohteena SHL:ssä.

Oskarshamnin suomalaishyökkääjän Olli Palolan kokema tyrmäysisku nousi suureksi puheenaiheeksi tiistain kierroksella jääkiekon SHL:ssä. 

Palola tuupertui jäähän, eikä päässyt omin avuin ylös, kun Leksandin maalivahti Mantas Armalis yllätti hänet täysin odottamattomalla ja rajulla iskulla päähän. Armalis sai tilanteesta pelirangaistuksen. 

Katso puistattava isku yllä olevalta videolta. 

Rehellisesti sanottuna se oli mielestäni helvetin likainen teko. Tuollaisen kohdalla menettää uskonsa siihen, että on olemassa jonkinlaista kunnioitusta. Jos molemmat haluavat ottaa yhteen, niin minulla ei ole mitään sitä vastaan. Se oli sairaan alhaista. Hän (Palola) oli täysin poissa koko erätauon ajan, Filander kiehui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

Palola vietiin kaukalosta sairaalatutkimuksiin. 

– Hän oli täysin pihalla. Hänen silmänsä olivat auki, mutta hän ei pystynyt puhumaan. Pelaajia ei näe tässä tilassa kovin usein, Filander summasi.

Myös Leksandin apuvalmentaja Charles Berglund tuomitsi maalivahtinsa teon, mutta avasi myös hieman tapahtumien taustoja. 

Se oli selvä viisiminuuttinen. Mantas antoi hänelle vasemman koukun räpylällään. Pelaajat kertoivat, että tilannetta olisi edeltänyt Palolan tekemä keihästys, mutta minä en nähnyt sitä. Hän (Mantas) laittoi joukkueemme huonoon tilanteeseen. Se ei ole oikein, Berglund totesi. 

Yllä olevalta videolta voi nähdä, kuinka Palola tökkää Mantasia mailallaan juuri ennen tämän antamaa tyrmäysiskua. Tästä huolimatta liettualaisvahdin reaktiota voi pitää pahana ylilyöntinä.  

Palola teki isäntien 2–2-tasoituksen ajassa 35.37. Vajaat kaksi minuuttia myöhemmin Mantas tyrmäsi suomalaisen.  

Leksand voitti ottelun jatkoajalla 3–2. 

Lue myös:

    Uusimmat