TOP 10: Tästä syystä Vesimies-nainen hurmaa kenet tahansa

Eläinradan individualistina tunnettu Vesimies erottuu joukosta hurmaavana sekä hajamielisenä älykkönä. Millainen onkaan tuo erikoisen näköinen Vesimies-nainen, joka rakastaa palopuheita ja kuriositeettaja?

Vesimies (20.1.–19.2.) on mysteerinen tähtimerkki, eläinradan individualisti. Vapautta rakastava Vesimies-nainen on itsevarma persoona, joka kaikessa ristiriitaisuudessaan koetaan mielenkiintoiseksi ja äärettömän älykkääksi tapaukseksi.

Lue, mitkä varsin erikoiset erityispiirteet erottavat Vesimies-naisen muista.

Vesimies-nainen hurmaa kenet tahansa, koska...

1. Sinulla on hurmaava huumorintaju

Vesimies-nainen osaa olla hersyvän hauska pakkaus, vieläpä ponnistelematta liikaa. Viisi minuuttia tämän naisen seurassa, ja hymysi on jo noussut korviin asti: aika kuluu kuin siivillä tämän ristiriitaisen naisen seurassa. Vesimies-nainen itsekin rakastaa ihmisiä, jotka saavat hänet nauramaan. Siksipä Vesimies-naisella on usein sankka fanijoukko ympärillään ja ihmekö tuo; Vesimies-nainen on myös palopuheiden mestari, jota jää mielellään kuuntelemaan.

2. Olet seikkailunhaluinen

Vesimies-nainen on rohkea pakkaus; rakastat seikkailuita ja olet avoin uusille kokemuksille. Et tallaa jo tallattuja polkuja, vaan menet minne nenä näyttää. Näin löydätkin reittejä ja nurkkia, joita kukaan muu ei ole edes vielä havainnut!

Toisin sanoen rakastat matkustelua, etkä varmaan pistäisi pahaksesikaan, jos pääsisit muille maille työsikin nimissä.

3. Olet itsenäinen, vapautta rakastava nainen

Rakastat vapauttasi ja kaipaat alati vaihtelua. Vesimies-nainen on vahva, itsenäinen nainen, joka ei jää kotiin kutomaan villasukkia: hän muuttaa usein vaihtaen asuinpaikkaa kuin asuinmuotoa, ja jopa kumppanikin saattaa vaihtua lennossa. Osaat huolehtia itsestäsi, etkä kaipaa että sinua pidettäisiin kädestä kun ylität kadun tai kun katsot kauhuelokuvaa.

Vesimies-nainen osaa huolehtia mainiosti itsestään: mitä enemmän hänet halutaan omistaa, sitä kauemmas hän juoksee karkuun.

4. Olet käytännöllinen

Suuret tunteet tai kyynelten tirauttelut eivät tavallisesti sekoita Vesimies-naisen päätä – tai meikkejä. Et heittäydy teatraaliseksi, vaan suhtaudut kaikkeen – työhön, harrastuksiin ja jopa ihmissuhteisiin – tervejärkisellä kiinnostuksella.

Et kulje pää pilvissä haikaillen; olet siihen liian fiksu ja realistinen. Ratkaiset mielelläsi älyllisellä tasolla kaikki maailman ja ihmisten ongelmat, mutta teot jäävät usein palopuheiden tasolle.

5. Olet salaperäisen aistillinen

Energinen ja uudistushaluinen, sulavasanainen ja erikoisen näköinen nainen on useimmiten Vesimies-nainen; hän on äärimmäisen viileä, hillitty, tutkaileva sekä salaperäinen, mutta yhtäkkiä – kun sitä vähiten odottaa – saattaa hän puhjeta puhumaan henkilökohtaisista visioistaan. Vesimies-nainen rikkoo kaikkia feminiinisyyttä koskevia myyttejä jo pelkällä ulkonäöllään: Vesimies-naisen pukeutuminen voi olla varsin sekalaista, hän voi yhdistää juhla-asuun niittikorut, saapua häihin hitusen kulahtaneessa kirpputorimekossa tai laittaa näyttävän meikin, jonka kruunaa täysin laittamaton tukka. Korkeissa korkkareissa kipittävä Vesimies-nainen saattaa olla ammatiltaan sotilaslentäjä, ja niin edelleen. Vesimies-nainen tuntuu elävän usein kaksoiselämää.

6. Olet sanalla sanoen älykäs

Vesimies-nainen on äärimmäisen älykäs ja oppii helposti uusia asioita. Sinä olet suorastaan kirjaimellinen esimerkki naisesta, jossa yhdistyy niin aivot että kauneus! Vesimies-nainen ei sorru tekemään hölmöjä, päättömiä päätöksiä suuna päänä. Myös läheiset, perheenjäsenet kuin työtoveritkin nojautuvat puoleesi kaivatessaan tukea ja viisaita neuvoja. Ja niitä sinulla kyllä riittää. Vesimies-naisen arvostelukyky inspiroi kaikkia.

7. Olet sosiaalinen

Seurapiiriprinsessa. Tällä sanalla voisi kuvata tätä riippumatonta Vesimies-naista, jonka ystäväpiiri on laaja ja varsin kirjava: ystävinäsi voi olla niin sirkuskoulun jonglööri kuin elektroniikkayrityksen markkinointijohtaja. Sinä olet se, joka saapuu juhliin ensimmäisenä ja lähtee paikalta viimeisenä. Vaikka kalenterisi olisi kuinka kiireinen tahansa, löydät aina aikaa ystävillesi, kuten myöa sosiaaliseen kanssakäymiseen: arvostat suunnattomasti ystävyyttä ja pidät aina lupauksesi.

8. Luova ajattelu on omiasi

Vesimies-naisen luovuus, älykkyys ja innovatiivinen ajattelu antavat anteeksi heikon muistin. Vesimies-nainen on avarakatseinen, eikä elä kuplan sisällä. Omaperäisen mielikuvituksesi ansiosta voit päätyä kulttuurin tai taiteenaloille. Vesimies-naiselta kannattaakin kysyä mielipidettä, kun kyse on uusista verhoista tai budjettisuunnitelmista.

9. Rakastat omituisuuksia

Vesimies-naista ei hurmata setelipinkalla tai ylenpalttisella imartelulla; sinut hurmaa ihminen, joka on älykäs, itsenäinen ja jopa arvaamaton. Viehkoudut ihmisestä, jolla on omia omituisuuksia (aivan kuten sinulla), kuten vaikkapa äärimmäisen erikoinen harrastus. Vesimies-nainen toivoo kumppanikseen henkilöä, joka antaa hänen tulla ja mennä miten tahtoo; ja yhtäkkiä hänellä itsellään ei ole kiire minnekään. Kunnioitus on äärimmäisen tärkeää Vesimies-naiselle.

10. Vesimies-naiset ovat dynaamisia kaunottaria

Maailmantähdet kuten Denise Richards, Ellen Degeneres, Christina Ricci, Alicia Keys, Jennifer Aniston, Laura Linney, Mischa Barton, Oprah Winfrey, Paris Hilton ja Shakira lukeutuvat näihin erikoisiin ja voimakkaisiin Vesimies-naisiin.


Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Uusinta marraskuulta 2013.

Lue myös:

    Uusimmat