TOP 10: Tästä syystä Leijona-naiset ovat diivoja

Mitkä piirteet tekevät tähtikartan kuninkaallisesta, Leijonasta, kaikkien rakastaman ja palvotun diivan? Lue Leijona-tähtimerkin luonneanalyysi.

Leijonia kutsutaan eläinradan kuningattariksi, eikä syyttä. Leijona (23.7.–22.8.) on horoskoopiltaan elämää rakastava, lojaali ja energinen persoona, joka rakastaa luksusta ja lellittelyä.

Leijona-naisia kutsutaan usein myös diivoiksi, mutta miksi? Se ei tosin Leijonanaista itseään haittaa, sillä jokainen diiva on aina ainoa laatuaan.

Leijona-naiset ovat diivoja, koska..

1. Olet menevää ja hauskaa seuraa

Sinä olet nainen, jota ilman juhlat eivät voi alkaa. Leijona-nainen on eloisa, seurallinen ja yhtä kupliva kuin kuplajuoma, jonka näyttävä sisääntulo ei jää koskaan huomaamatta. Sinun läsnäolosi muuttaa tylsimmätkin illanistujaiset mielenkiintoisemmaksi tapahtumaksi, jossa saa surutta nauraa ja nauttia elämästä sekä ihmisistä.

Saatat löytää itsesi ihmisten ympäröimänä jutustelemassa kaikille. Kaikki haluavat kuulla mitä sinulla on sanottavanasi – ihmiset yksinkertaisesti nauttivat seurastasi!

2. Olet erittäin lojaali

Mikä on kaikkein tärkeintä parisuhteessa? Lojaalius. Leijona-nainen onkin erittäin lojaali kumppanilleen sekä ystävilleen, vaikka valloittavan vampin mainetta mukanaan kantaakin.

Leijona-nainen on antelias, huomaavainen ja haluaa saada rakkaimpansa tuntemaan itsensä rakastetuksi. Imartelua Leijona-nainen kuitenkin kovasti kaipaa, vaikka hurmaava kumppani onkin.

Jokaisella tulisikin olla vähintään yksi Leijona ystävänään.

3. Olet luova

Leijona-naiset eivät kangistu kaavoihin, vaan he ovat innovatiivisia sekä ennalta arvaamattomia ideoittensa kanssa. Leijona-nainen uskaltaa ajatella eri tavalla kuin muut. Leijona-nainen olisikin loistava yrittäjä, jota kukaan ei jalkoihinsa tallo. Tiimityöhön Leijona ei yleensä taivu – paitsi jos hän saa olla tiimin johtaja.

4. Olet vastustamaton

Leijona-nainen on aina vastakkaisen sukupuolen suosiossa – kiitos viehkeän charmin ja hurmaavuuden. He vetävät miehiä puoleensa kuin magneetti, mikä taas aiheuttaa kateutta heidän kanssasisarissaan. Koska Leijona-nainen on viehättävä yhdistelmä kotikissaa ja viidakon valtiatarta, ei yksikään mies voi vastustaa tästä syntyvää villiä vetovoimaa. Leijonanainen onkin usein tottunut kaksilahkeisten piiritykseen.

5. Olet tyylikäs (ja vähän mahtaileva!)

Leijona-naisen tunnistaa jo kaukaa: hänellä on hyvä (ja usein myös kallis!) maku ja näyttävät hiukset. Leijonanainen haluaa pitää huolta ulkonäöstään ja on valmis maksamaan kampaajalla käynnistä vaikka maltaita, kunhan kutrit ovat kunnossa ja värikkäät!

He eivät kerää mielellään rihkamaa taakakseen, vaan haluavat kantaa yllään kultaa ja kimalletta, mikä myös näyttää tyylikkäältä. Joskus Leijona-nainen kuitenkin saattaa sortua ylilyönteihin vaatetuksensa kanssa. Leijona-nainen myös käyttäytyy kuin hienostunut nainen, jotenka häntä luullaan usein hyvin rikkaaksi ja sivistyneeksi.

6. Olet älykäs

Näyttävän ulkonäkösi, häntäheikkimäisen rennon asenteesi ja veikeän viettelevän luonteesi vuoksi monet ihmiset saattavat saada sinusta ensivaikutelman, että olisit "tyhmä bimbo". Mutta he ovat väärässä: sinua ei kukaan höynäytä. Olet liian fiksu siihen – joskus jopa tärkeilevä kissanainen. Osaat myös esittää välillä tyhmää kissanpentua, joka ei maailmaa ymmärrä: se onkin ovelan kissanaisen taktiikkaa!

7. Olet loistava ystävä

Leijona-naisen seurassa ei ole koskaan tylsää: hän lojaali, välittävä ja ymmärtäväinen – niille, joista Leijona-nainen itse välittää. Leijona-nainen myös puolustaa kissapedon elkein läheisiään henkeen ja vereen. Leijona-naisen komentelevuus ja mahtipontisuus peittyy usein hänen luonteensa lämpimän ystävällisyyden alle.

8. Olet luotettava perheenpää

Leijona-nainen on rohkea ja perhettään suojeleva nainen, joka puolustaa kotiaan yhtä raivokkaasti kuin naaraskissa. Kriisien hetkellä tämä helppoon elämään mieltynyt, turhamainen Leijona-nainen osoittautuu vahvaksi ja vastuuntuntoiseksi ihmiseksi, joka luotsaa rohkeasti perhettään kohti parempaa huomista.

9. Olet menestyjä

Leijona-nainen hyvin vahvatahtoinen ja osaa käyttäytyä vaikeissakin tilanteissa johdonmukaisesti. Näinkin vahvatahtoiselle naiselle vain taivas on rajana: jos Leijonanainen vain seuraa unelmiaan, hän myös onnistuu usein täyttämään ne. Jos vain intoa ja mielenkiintoa riittää, Leijona-nainen pärjää loistavasti koulunpenkillä tai uuden uran metsästyksessä.

10. Leijonanaiset ovat tähtikaartin kuningattaria!

Vahvat, kunnianhimoiset, ahkerat ja menestyvät naiset kuten Jennifer Lopez, Halle Berry, Madonna, J.K. Rowling, Charlize Theron, Mila Kunis, Geri Halliwell, Sandra Bullock ja Hayden Panettiere ovat horoskoopiltaan Leijonia.

Uusinta elokuulta 2012.

Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Lue myös:

    Uusimmat