Mainos

Tommi Hakala Kangasniemen Musiikkiviikoille

Kapellimestari Mikko Franck johtaa vuoden ainoan esityksen Kangasniemellä.

Kangasniemen Musiikkiviikkojen ensi kesän pääesiintyjiä ovat Cardiffin laulukilpailun voittanut baritoni Tommi Hakala ja Kangasniemen laulukilpailun viime vuonna voittanut mezzosopraano Raisa Karilainen.

Musiikkiviikkojen taiteellinen johtaja kapellimestari Mikko Franck johtaa tänä vuonna Suomessa vain yhden konsertin. Franck johtaa Kangasniemellä Jorma Panulan suvivesperin Peltomiehen rukous. Esityksen solistina on basso Jyrki Korhonen ja kuorona Veräjäpellon kuoro Espoosta.

Kangasniemellä konsertoi myös lauluyhtye Club For Five, joka voitti Tampereen Sävel -yhtyelaulukilpailun 2001. Lapsille on luvassa Nukketeatteri Sytkyjen Joutsenritari-esitys, joka pohjautuu Wagnerin Lohengrin-oopperaan.
Konserttien lisäksi ohjelmassa on korkeatasoista kurssitarjontaa sekä kaksi kilpailua: Kangasniemen laulukilpailu ja valtakunnallinen liedpianistikilpailu Pieksämäen kulttuurikeskus Poleenin apurahoista. Kangasniemen laulukilpailun loppukilpailu on 26. heinäkuuta. Liedpianistikilpailu käydään 20. heinäkuuta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.