Mainos

Timo Rädyn sihteeri ei toimittanut lisätietoja työsyrjintäväitteistä - esitutkinta päättyy

Helsingin poliisi lopettaa tänään esitutkinnan, jossa on tutkittu Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton sisällä tapahtunutta työsyrjintäepäilyä.

AKT:n entisen puheenjohtajan sihteerin Nesrin Can teki ennen kesän alkua poliisille tutkintapyynnön työsyrjinnästä. Hän toimi AKT:n erotetun puheenjohtajan Timo Rädyn työparina.

Rikoskomisario Markku Stenberg kertoo, että alkuperäinen ilmoitus oli osittain epätarkka ja siitä puuttui poliisin tarvitsemia yksityiskohtia kiusaamisväitteistä. Canilla oli viime perjantaihin asti aikaa tehdä poliisille lisäselvitys, mutta hän ei toimittanut selvityksiä poliisille. Poliisin mukaan rikosta ei ole tapahtunut.

– Koska poliisin tarvitsemia lisätietoja asiasta ei ole tullut, lopetamme esitutkinnan tänään, Stenberg kertoo MTV3 Uutisille.

Hänen mukaansa Canin ilmoituksen mukaan työsyrjintä olisi alkanut viime vuoden alkukeväällä.

Kiusaajikseen Can on maininnut useita henkilöitä, jotka ovat hänen yläpuolellaan liiton johdossa. Hän ei ole yksilöinyt kiusaajiaan. Erotettu puheenjohtaja Timo Räty ei ole kiusaajien listalla.

Nesrin Can myöntää MTV3 Uutisille, ettei hän ole toimittanut poliisille pyydettyä selvitystä. Hänen mukaansa kiistat pyritään sopimaan.

– Kuten olen sanonut aikaisemminkin, olen sopimushaluinen. Yritämme nyt sopia asiaa ja katsotaan asiaa sitten uudelleen, Can kertoo MTV3 Uutisille.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.