Theo, 24, piti aluksi itsensä kuvaamista tyhmänä Mun maailma -sarjaa varten – sitten hän tajusi yhden asian

Näin Theo Ikonen, eli artisti Fuge, on muuttunut Mun maailma -sarjan myötä 2:06
Katso videolta, miten Theo Ikonen kokee muuttuneensa Mun maailma -sarjan myötä.

Theo Ihonen, 24, tunnetaan myös artisti Fugena ja rap-artisti Cledoksen dj:nä. Hänet nähdään Mun maailma -sarjassa, jonka viisi nuorta ovat elämänsä käännekohdassa. 

Theo Ihonen, 24, tunnetaan artisti Fugena ja rap-artisti Cledoksen dj:nä. Hän on seurannut pitkään Arman Alizadin tekemisiä ja ollut tämän fani aina. Kun Theo näki, että dokumentaristi hakee ihmisiä ohjaamaansa Mun maailma  -sarjaan, hän päätti tarttua tilaisuuteen. 

– Laitoin hänelle viestiä, ja siitä se lähti. Kokemuksena tämä oli avaava ja oppi itsestään uusia asioita. Opin myös vloggaamaan ja avautumaan. Sitä lähdin hakemaankin, Theo kertoi MTV Uutisille.

Alizadin ohjaama Mun maailma vie 27. maaliskuuta alkaen MTV Katsomossa viiden 18–25 -vuotiaan nuoren maailmaan, joiden elämä on eräänlaisessa käännekohdassa. Sarja koostuu päähenkilöiden itse kuvaamista videopäiväkirjoista sekä seurantamateriaaleista, jotka nivoutuvat yhteen päähenkilöiden elämässä tapahtuvien asioiden myötä. 

Aluksi itsensä kuvaaminen tuntui Theosta tyhmältä: hän pohti, kenelle puhuu ja ketä se edes kiinnostaa. 

– Tuli väkisin puristettu olo. Mutta sitten tajusin, että se on tavallaan koko homman pointti. Mutta en ehkä enää vloggaisi, vaan mieluummin joku kuvaisi vieressä minua. 

Theon oli välillä vaikeaa löytää motivaatiota kuvata itseään, koska häntä ei juuri kiinnosta puhua omista asioistaan. 

– Olisin halunnut, että ihmiset vain katsovat vierestä, mitä teen, eikä niin, että selitän, mitä teen, Theo pohti. 

Katso videolta, miten Theo Ikonen kokee muuttuneensa Mun maailma -sarjan myötä. 

Mun maailma alkoi MTV Katsomossa ke 27. maaliskuuta. Jaksoja julkaistaan kolme jaksoa viikossa keskiviikkoisin. MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla kuusi jaksoa, jonka jälkeen sarjaa julkaistaan kolmen jakson viikkotahdilla keskiviikkoisin. 

Lue myös:

    Uusimmat