Mainos

Thaimaassa etsitään veneturmassa kadonneita

Thaimaan viranomaiset jatkavat veneturmassa kadonneiden ihmisen etsintöjä. Turmassa kuoli ainakin kahdeksan ihmistä.

Etsinnät Thaimaan itärannikolla sattuneessa veneturmassa kadonneiden ihmisten löytämiseksi jatkuivat tänään täydellä teholla. Laivaston pelastusyksikkö löysi päivällä yhden thaimaalaisen naisen ruumiin merestä, mikä nosti turmassa kuolleiden määrän kahdeksaan.

Kaikki onnettomuusalueella olevat suomalaismatkailijat, joista on tehty kyselyjä Suomen viranomaisille, on tavoitettu, kertoi Suomen Bangkokin-suurlähettiläs Heikki Tuunanen STT:lle iltapäivällä. Suomalaisia ei ole myöskään sairaalahoidossa turman jäljiltä.

Kaksi suomalaista oli mukana onnettomuusveneessä, mutta he selvisivät hengissä. Täyteen ahdattu pikavene kaatui eilen matkalla Phanganin saarelta Samuin saarelle Thaimaan itärannikolla. Turman jälkeen kateissa olevien määrästä ei ole tarkkaa tietoa, ja luvut vaihtelevat lähteestä riippuen.

- Täällä puhutaan 8-16 kadonneesta. Tarkka luku tulee varmaan jäämään ikuiseksi arvoitukseksi, sillä eihän näillä veneillä ole mitään matkustajalistoja. Sehän tiedetään, että veneessä oli paljon matkustajia, suurlähettiläs Tuunanen sanoi puhelimitse Bangkokista.

Kuolonuhrien joukossa on thaimaalaisia ja ulkomaalaisia matkailijoita. Tiedot ulkomaalaisten kuolonuhrien kansallisuuksista ovat edelleen epävarmoja, useimpien lähteiden mukaan joukossa olisi ainakin yksi britti ja yksi amerikkalainen. Kahden tiettävästi ulkomaalaisen henkilöyttä ei ole vielä selvitetty.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.