Mainos

Teslasta hajosi 375 dollarin osa – laskun loppusumma 13 000 dollaria

Sananvaihto Tesla Motors Clubin keskustelufoorumilla on käynyt kuumana sen jälkeen, kun eräs käyttäjä raportoi kohtuuttoman korkeiksi nousseista korjauskustannuksista.

Tesla Motors Clubin keskustelufoorumilla käyttäjä mattr2 kertoo, kuinka hän oli kolauttanut Model S -mallinsa renkaan tien reunakiveykseen. Hän tarkisti auton silmämääräisesti, mutta ei huomannut minkään menneen rikki. 

Vasta myöhemmin, lähtiessään autolla uudelleen liikenteeseen ja kuullessaan jonkin menevän rikki, hän tajusi olevansa lirissä. Kuljettajan puoleinen eturengas oli lintassa ja Tesla kaputt.

teslafoorumi1

Teslan mukaan hajonneen osan hinta on noin 375 dollaria. Vakuutusyhtiö arvioi korjauksen hinnaksi töineen kaikkineen 2 000 dollaria. Korjaamo kuitenkin ilmoitti työmääräksi hurjat 85 tuntia ja hinnaksi uskomattomat 13 000 dollaria.

Mies sai tietää, ettei Tesla vaihda yksittäistä, kolarissa vaurioitunutta ohjauskomponenttia, vaan tiedossa on suuri remontti ja autosta vaihdettaisiin runsaasti ehjiäkin osia. 

– Tämä on aika tuskallista. Osia on odoteltu jo neljä viikkoa, mattr2 kirjoittaa ja veikkaa, että auto on pajalla vielä ainakin kuukauden.

Vaikka vakuutusyhtiö korvaakin pienestä kolauksesta aiheutuneet tähtitieteelliset kustannukset, kehottaa hän muita Teslan omistajia varautumaan nouseviin vakuutusmaksuihin.

– Tonnin ongelmasta tuli kolmentoista tonnin ongelma.

***

4:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.