Temptation Island -parin tyttövauva sai nimen – ristiäispäivä täynnä perinteitä

4:53
Synnytyspelosta kärsivä Vilma kertoi aiemmin MTV Uutisille olevansa ahdistunut siitä, ettei isä saa jäädä sairaalaan synnytyksen jälkeen

Temppareista tutut Vilma ja Juuso saivat esikoistyttärensä toukokuussa. Pienokainen sai nimen viime viikonloppuna.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu pari Vilma ja Juuso iloitsivat alkukesästä esikoislapsensa syntymästä. Vilma kertoi sunnuntaina Instagram-tilillään, että tytär sai nimekseen Nella Josefiina.

Tuore äiti kertoi samalla, että pienokaisen ristiäispäivä oli täynnä perinteitä, jotka ovat Vilman mukaan perheelle hyvin tärkeitä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

– Josefiina on nimi joka kulkee mun suvussa. Oon tiennyt aina, että haluan tyttäreni nimeen Josefiinan. Nella Josefiina kastettiin samassa mekossa missä mut on kastettu aikoinaan. Kastepöydässä on malja, missä mun äiti ja minä ollaan kastettu, hän paljasti kuvatekstissä.

Lisäksi kastepöydässä oli Vilman vanhempien vihkiraamattu sekä kynttilänjalka, joka oli kastepöydässä myös hänen omissa ristiäisissään.

– Nämä aarteet siirtyvät nyt mulle, kunnes mahdollisesti voin siirtää ne eteenpäin taas. Iskä ja hänen vaimo hankkivat kukan kastemaljan ympärille. Koitetaan kuivattaa se, katotaan kuinka käy, hän kirjoitti.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Pienokainen syntyi 20. toukokuuta. Pariskunta on kertonut sosiaalisessa mediassa, että koronatilanteen takia Juuso osallistui synnytykseen videoyhteyden välityksellä. Vilmalla itsellään todettiin aivan raskauden loppumetreillä koronavirustartunta.

Lisäksi parin tuoretta perheonnea varjosti Juusosta tehty lastensuojeluilmoitus. Juuso kertoi hiljattain asiasta omalla Instagram-tilillään ja myös Vilma kommentoi aihetta omalla tilillään julkaistuilla videoilla.

– Juuso on tälle lapselle paras isä, mitä ikinä voisin toivoa. Aiheettomat ilmoitukset vaan kuormittaa meidän terveydenhuoltoa. Ja vaikka teillä olisi huoli, ihminen kuitenkin vetää överiksi vaan terveet elämäntavat. Onko se sitten loppujen lopuksi niin paha asia, että siitä täytyy tehdä ilmoitus? hän kysyi.

Vilma ja Juuso olivat mukana Temppareissa ohjelman kolmannella ja viidennellä tuotantokaudella. Viidennen kauden viimeisellä iltanuotiolla Juuso polvistui ja kosi rakastaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja