Rita ja Aki Mannisen Donna-tyttären hulppeat prinsessajuhlat: 800 ilmapalloa ja 12 000 ruusun terälehteä – "Paljon kanssa pärjää aina"

6:40
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen Vappu ja Marja Livessä - mukana myös suloinen Donna-tytär!

Rita Niemi-Manninen paljastaa Instagramissa, että hänen Donna-tyttärensä on saamassa hulppeat prinsessasynttärit. Donna täyttää kaksi vuotta.

Julkkispari Aki Mannisen ja Rita Niemi-Mannisen tytär Donna täyttää kaksi vuotta. Rita Niemi-Manninen kertoi torstaina Instagramin Stories -osiossa julkaisemissaan videoissa, että tytärtä odottavat lauantaina melkoiset prinsessajuhlat.

Videoista käy ilmi, että koristeiden kanssa ei ole pihistelty ja apuna on käytetty juhlasuunnittelijaa.

– Noin 800 ilmapalloa on tulossa meille. Ja 12 000 ruusun terälehteä. Muun muassa. Ja kaikkea muuta, Niemi-Manninen paljastaa videolla.

– More is more, vai miten se meni? Ja paljon kanssa pärjää aina, hän naurahtaa lopuksi.

Puitteet juhlissa tulevat olemaan hulppeat. Porissa pitkään asunut perhe hankki viime kesänä hulppean kivitalon Lempäälästä. Yli 300-neliöisessä kodissa on upea terassi, jossa on myös poreallas ja uima-allas. Pariskunta osti talon jääkiekkoilija Jori Lehterältä.

Aki ja Rita kertoivat kesällä 2019 noin kuukausi Donnan syntymän jälkeen SuomiAreenassa MTV Uutisille, että esikoistytär oli hartaasti toivottu ja odotettu lapsi. Pari yritti tulla raskaaksi yli kolmen vuoden ajan. Epätoivo ja suru olivat mielessä usein, vaikka pariskunnan yhteinen elämä sujuikin muuten hyvin.

– Meidän suhde kasvoi sen syntymän jälkeen tosi paljon, oikein syvempään suuntaan. Saimme lisää luottamusta ja arvostusta toista kohtaan, eli sekin tuo siihen vanhemmuuteen tiettyä arvoa. Lapsia ei pidetä itsestäänselvyytenä vaan ollaan läsnä, annetaan se aika, Aki sanoi.

Tytär sai nimekseen Donna Bebiina. Manniset järkyttyivät siitä, kuinka heidän lapsensa nimeä arvosteltiin netin keskustelupalstoilla.

– Kun Donna sai nimen, se oli todella pipipäistä touhua, Rita muisteli MTV:lle tuohtuneena noin vuosi ristiäisten jälkeen. 

Manniset kertoivat tuoneensa tietoisesti pienen lapsensa osaksi heidän sosiaalisen median sisältöjään. Sellaisena he aikovat sen pitää myös jatkossa ikävästä nettikirjoittelusta huolimatta.

– Päivitän somessa omaa elämääni. Ei se olisi lainkaan elämääni, jos sieltä näkyisi lapseni – sieltähän puuttuisi elämäni tärkein asia, Rita sanoo.

– Jos piilottelisin Donnaa, sekin olisi toisille ongelma.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja