Helmi-Leena Nummelan läheiset järjestivät liikuttavan yllätyksen odottavalle äidille – harmittelee koronarajoituksia synntyssairaalassa

8:24
Helmi-Leena Nummela Putouksesta: "Siitä saa vääjämättä paljon näkyvyyttä"

Näyttelijä sai koskettavan yllätyksen läheisiltään koti-ovelle. 

Näyttelijä Helmi-Leena Nummelan ja hänen avopuolisonsa Roope Salmisen laskettu aika koittaa pian. Vaikka paraikaa eletäänkin koronakriisia, ei se ole estänyt Nummelan viettämästä babyshower-juhlia, sillä niidenkin järjestämisessä on vain mielikuvitus rajana.

Nummela kertoo kolme päivää sitten julkaistussa Instagram-päivityksessään, että hänen kotiovelleen oli tuotu yhtäkkiä kukka- ja karkkilähetys. 

– Sain syyn laittaa huulipunaa kotisohvaa varten. Ihanat ystävät ja perhe järjestivät etäbabyshowerit, mikä oli luovaa, rakkaudellista ja liikuttavaa, Nummela kirjoittaa julkaisemaansa kuvaansa, jossa poseeraa kameralle kukkakimpun kera. 

Nummela kertoo surreensa sitä, kun Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri rajasi viikko sitten merkittävästi tukihenkilöiden osallistumista synnytykseen koronapandemian vuoksi

–  Se vaikuttaa ensimmäisiin kokemuksiin uuden elämän äärellä. Tässä ajassa ovat läsnä sekä suuri rakkaus, että suuri melankolia. Katsoessani etäbabyshowerissa pieniä, tuttuja naamoja tietokoneen ruudulla, konkretisoitui se ydin, miten väkevästi meidät on tarkoitettu toisiamme varten. Ja vasten., Nummela kirjoittaa.

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Nummela kertoo kuinka raskaus on vaikuttanut myös hänen käytösmalleihin. Hän julkaisi aiheesta Instagramiinsa veikeän kuvapäivityksen, jossa hän tekee hauislihaksia toisella kädellä, toisella hän pitää vatsastaan kiinni. 

– Kotitreeni kahella kuulalla!!! Todellisuudessa pumppaaminen on kyllä vaihtunut kävelyyn. Tämmöselle häseltäjälle ja suorittajalle tää tila on ollu hyvinkin tarpeellinen opetus rauhoittua ja kuunnella mitä keho tarvitsee ja missä menee raja. Oon joutunut opettelemaan armoa, lempeyttä ja kärsivällisyyttä (mitä!).

Ei julkisuuteen

Nummelan avopuoliso Salminen kertoi maaliskuun alussa MTV Uutisille, että pariskunnan esikoisen laskettu aika koittaa pian. Hän kommentoi, että "se on ihan kohta". 

Tuolloin Salminen kertoi, että ei aio varsinaisesti pitää isyyslomaa, mutta kertoi ottaneensa tulevan pienokaisen huomioon vuoden töitä suunnitellessa. Salminen on kertonut Instagram-tilillään, että koronakriisin vuoksi hänen kalenterinsa ammottaa nyt kuitenkin tyhjyyttään. 

Salminen kertoi tammikuussa, että esikoisen syntymä hänen elämässään isoin asia. Pariskunta on myös päättänyt, ettei tuo lasta julkisuuteen, vasta sitten kun hän itse haluaa. 

– Lapsi ei voi vaikuttaa itse siihen, mihin perheeseen hän syntyy. Hän astuu sitten aikuisena julkisuuteen, jos itse sitä haluaa, Salminen kommentoi tammikuussa.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja