Roni Bäckin ja Airi-kihlatun vauva sai nimen – ristiäiskakun kanssa sattui kömmähdys: "Onneksi Airi osasi korjata tilanteen"

Suosikkitubettaja Roni Bäck käyttää vaikutusvaltaansa auttamiseen 7:25
Roni Bäck kertoi vuonna 2020 antamassaan haastattelussa hyväntekeväisyydestä, uudesta tempauksestaan sekä tyttöystävästään.

Roni Bäckin ja Airi Mikkelän pienokainen sai nimen.

Youtube- ja tv-tähti Roni Bäck ja tämän kihlattu Airi Mikkelä saivat alkuvuonna perheenlisäystä. Bäck kertoo Instagram-tilillään, että viikonloppuna vietettiin pienokaisen ristiäisiä.

– Sunnuntaina vietettiin ristiäisiä. Paras ja hankalin asia vauva-arjessa on, ettei koskaan voi tietää mitä tapahtuu seuraavaksi. Mitä jos vauva huutaa suoraa kurkkua koko kastetilaisuuden? Bäck kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Tubettaja jatkaa tekstiään kertoen, etteivät kauhukuvat osuneet lopulta toteen, vaan kaikki sujui täydellisesti.

– Vauva heräsi juuri ennen kirkkoreissua, joten virtaa riitti. Mukaan tuotu lehmähelistin piti pienokaisen mielenkiinnon. Vähän meinasi huipata, kun puoli tuntia pitää hauispidossa vauvaa samalla virsiä laulaen, hän kirjoittaa.

Ristiäisjuhlat jatkuivat perheen kotona, jossa pienokaisen nimeä juhlistettiin herkullisten tarjoilujen kera. Bäck kuitenkin kertoo, että ristiäiskakun kanssa oli käynyt kömmähdys.

– Pöperöissä ja tarjoiluissa saatiin jeesiä meidän vanhemmilta. Tilattiin kakku juhliin nimilaatalla, jossa oli väärä nimi. Onneksi Airi osasi korjata tilanteen suklaakuorrutteella, hän kertoo tekstissään.

Tubettaja summaa päivän olleen loppujen lopuksi kaikin puolin täydellinen. Postauksen kommenttikenttään on jätetty lukuisia sydämellisiä kommentteja.

– Perhe ja lähimmäiset on parasta, laulaja Arttu Lindeman kommentoi.

– Onnee sinne koko perheelle! näyttelijä Mikko Leppilampi toivottaa.

– Super isi, Mikkelä kirjoittaa sydänten kera.

Bäck ja Mikkelä kihlautuivat vuonna 2021. Kaksikko tapasi toisensa aikoinaan deittisovellus Tinderissä.

Lue myös:

    Uusimmat