Mainos

Teksasin ampumistragedia: Haavoittunut 15-vuotias pelasti isovanhempansa

Teksasissa kuusi ihmistä kuoliaaksi ampunut mies oli suuntaamassa veritöiden jälkeen surmaamaan lisää ihmisiä. Ammuskelussa vaikeasti haavoittunut 15-vuotias tyttö kuitenkin esti tämän esimerkillisellä toiminnallaan.

Tragedia sai alkunsa, kun 34-vuotias aseistautunut Ron Lee Haskell säntäsi iltapäivällä vaimonsa sukulaisten taloon Springissä, Teksasissa.

Haskell surmasi talossa olleet kaksi aikuista ja neljä lasta: 39-vuotiaan miehen ja 33-vuotiaan naisen sekä 13- ja 4-vuotiaat pojat ja 9- ja 7-vuotiaat tytöt. Menehtyneet lapset olivat 15-vuotiaan tytön sisaruksia, joka haavoittui vakavasti ammuskelussa.

Tyttö kykeni vammoistaan huolimatta soittamaan hätänumeroon ja kertomaan mitä oli tapahtunut.

– Tyttö kertoi meille ampujan henkilöllisyyden ja ilmoitti, että mies oli menossa seuraavaksi ampumaan hänen isovanhempansa, kertoi poliisipäällikkö Ron Hickman lehdistötilaisuudessa.

15-vuotias kiidätettiin helikopterilla sairaalaan samaan aikaan, kun poliisit kiirehtivät isovanhempien talolle. Poliisi saattoi isovanhemmat pois asunnosta ja jäi vartioimaan aluetta.

Pian Ron Lee Haskell saapuikin paikalle, mutta pakeni havaittuaan poliisiautot.

Poliisi sai Haskellin saarrettua 20 minuutin ajojahdin jälkeen omakotialueen kääntöpaikalle.  Useiden tuntien jälkeen epäilty antautui poliiseille ilman vastarintaa. 

Tiettävästi surmansa saaneet uhrit olivat Haskellin vaimon sukulaisia. Lehtitietojen mukaan vaimo ei ollut asunnossa verityön aikana.

Viranomaisten mukaan 15-vuotias tyttö on sairaalassa kriittisessä tilassa.  

Lähteet: CNN, ABC News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.