Tätä et nähnyt tv:ssä! Ensitreffit-sulhaselta yllättävä paljastus TikTokissa: Kohtasivatko tiet tulevan morsiamen kanssa jo ennen kuvauksia?

0:46
Ensitreffit alttarilla -parit suuntaavat viettämään hääyötä – yksi pari heti kuumissa tunnelmissa

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut Lari paljastaa TikTok-videolla, että hän ja tuleva morsian Niina saattoivat kohdata toisensa jo ennen kuin päätyivät naimisiin.

Helsinkiläiset Lari, 33, ja Niina, 34, hurmasivat monet Ensitreffit alttarilla -ohjelman fanit jo heti uuden kauden aluksi, kun sanavalmis pariskunta ei pelännyt näyttää ja sanoittaa tunteitaan.

Molemmat käyttävät aktiivisesti myös TikTok-sovellusta, jossa etenkin Lari on jakanut useita videoita omalta Ensitreffit alttarilla -taipaleeltaan.

Tiistaina nähdyn toisen hääjakson jälkeen Lari julkaisi pitkän videon, jolla hän kertoo ajatuksiaan tuoreesta avioliitostaan.

– Me ollaan oltu Niinan kanssa jotenkin ihan samalla sivulla tai samanlaisia koko hakuprosessin, häiden ja kesän ajan.

Ohjelman esittelyjaksossa nähtiin, että paria yhdistää uinti- ja juoksuharrastus, ja kun Lari luki veljensä kanssa Niinalta saamaansa kirjettä juuri ennen vihkimistä, tokaisi veli paljonpuhuvat sanat: "Oletko menossa naimisiin itsesi kanssa?". 

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Lari kertoi myös MTV:lle hääpäivänä olleensa hyvin luottavainen sen suhteen, että alttarilla vastaan tulee hänelle sopiva tyyppi. Nyt hän paljastaa TikTok-videollaan saaneensa asiantuntija Hanna Myllymaalta jo ennakkoon vihiä siitä, että alttarilla odottaa hyvin samanhenkinen ihminen. 

– Sillä ei pokka pitänyt. Se oli niin innoissaan, että kaikkien aikojen match on nyt löytynyt! Siitä kyllä itsekin innostui, paljastaa Lari. 

Niinalla ja Larilla ei ennen häitä ollut Facebookissa yhtään yhteistä kaveria, mutta Lari vihjaa TikTokissa, että pari oli siitä huolimatta saattanut kohdata toisensa jo ennen kuvauksia. Lari nimittäin asui kolme vuotta samassa rakennuksessa, jonka alakerrassa sijaitsevassa ravintolassa Niina työskenteli aiemmin.

– Samaan aikaan on oltu siellä. Niina on ollut nollakerroksessa ja Lari tasan kuusi kerrosta ylempänä säätämässä. Voi olla, että on joskus törmätty, mutta ei ole silloin vielä jäänyt haaviin, hän virnistää.

Tarkkasilmäisimmät varmasti kiinnittävät videossa huomionsa siihen, että Larilla on sormus nimettömässään. Hän ei kuitenkaan paljasta videolla vielä sitä, millaiset parin välit ovat nyt.

– Saa nähdä miten tässä sarjassa käy. Koskaan ei tiedä, miten tämä homma päättyy. Elämme valtavassa jännityksessä, miten tämä homma kesällä kehittyy.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja