Ensitreffit alttarilla -sulhasen TikTok-paljastus nousi hitiksi: "Tämä oli se, mitä teimme hääyönä"

2:00
Näin Niina ja Lari kertoivat tuoreeltaan ensikohtaamisestaan MTV Uutisille hääpäivänään antamassaan haastattelussa

33-vuotias Lari avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ja julkaisi TikTokissa hauskan videon, jonka kuvasi tuoreen vaimonsa kanssa parin hääyönä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain jaksossa nähtiin, kun 33-vuotias Lari ja 34-vuotias Niina sanoivat toisilleen "tahdon". Kun ensimmäisen hääjakso nähtiin vihdoin tiistai-iltana MTV3-kanavalla, julkaisi Lari TikTok-tilillään jo maistiaisia siitä, mitä pariskunnan hääyönä hotellissa tapahtui. Videota oli keskiviikkoaamupäivään mennessä katsottu jo yli 19 000 kertaa.

– Menin kesäkuussa naimisiin täysin tuntemattoman ihmisen kanssa. Tämä oli se, mitä teimme hääyönä, Lari kirjoitti englanniksi pariskunnan kuvaaman tanssi videon yhteyteen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Hääjakson perusteella Larin ja Niinan välillä syttyi heti ainakin jonkinlainen kipinä, sillä jo parin ensimmäinen suudelma vihkimisen oli hyvin intohimoinen.

Lari otti aiemmin TikTokissa kantaa myös ikävään sävyyn kirjoitettuihin nettikommentteihin, joita ohjelmaan osallistuneet ovat saaneet osakseen sen jälkeen, kun heihin päästiin tutustumaan viikko sitten televisiossa.

Yhdessä Larin esimerkiksi nostamassa kommenteissa ohjelman miehet saivat kritiikkiä siitä, että heidän pitäisi mennä parturiin ja ”laittaa karvansa ojennukseen”.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Kiitos tästä. Kuka sanoi, että karvoja on missään muualla kuin kaulasta ylöspäin, mutta onhan tämä lähtenyt vähän käsistä, Lari kuittaa.

Toinen kommentoija puolestaan toteaa, että ohjelmassa nähtävissä sinkuissa täytyy olla jotain vikaa, koska he hakevat seuraa ohjelmasta. Kolmas puolestaan syytti ohjelmaa avioliittoinstituution halventamisesta.

– Minun mielestäni avioliitto ja parisuhde ovat työn tekemistä. Parhaat työkalut ovat konfliktin ratkominen, parisuhdeterapia ja viestintä, ja ne ovat ne jutut, mitä tämä ohjelma edustaa, Lari kertoo näkemyksensä.

Sitä, millaisissa tunnelmissa Ensitreffit alttarilla -parit suuntasivat hotelleihin viettämään hääyötään juhlien jälkeen, päästään näkemään sarjan kolmannessa jaksossa, joka on jo katsottavissa mtv-palvelussa. Jakso nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 14. syyskuuta kello 21.

Video: Millainen ensivaikutelma Larin sisaruksille jäi häistä, ja onko Larissa ja Niinassa ainekset rakkaustarinaan? Katso haastattelu hääpaikalta!

1:26

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja