Ensitreffit-morsian korosti ensivaikutelman merkitystä – näin hän kommentoi hetkeä hääpäivänään: "Kuulemani perusteella ilme oli jonkunlainen"

2:00
Näin Ensitreffit-pari kertoi odotetusta ensikohtaamisestaan MTV Uutisille - katso haastattelu hääpaikalta!

Ensitreffit-pari Niina ja Lari odottivat molemmat wau-efektiä ensikohtaamiselta. Millainen ensivaikutelma puolisosta lopulta tuli? Näin pari kertoi hääpäivänään MTV Uutisille.

34-vuotias ravintolapäällikkö Niina paljasti Ensitreffit alttarilla -ohjelman esittelyjaksossa olevansa hyvin impulsiivinen ja myönsi, että ensikohtaamisella on hänelle hyvin suuri merkitys.

– Kun näet ensimmäisen kerran sen toisen ihmisen, ja tuulee se tunne, että siinä on se klikki. Se on mulle ollut aina hirveän tärkeä, pohti Niina, mutta kertoi myös käyneensä läpi henkisen prosessin, että todella tahtoo mukaan ohjelmaan.

Sekä Niina että hänen puolisonsa Lari kertoivat hääpukuja sovittaessaan odottavansa, että saisivat tulevassa puolisossaan aikaan wau-efektin.

MTV Uutiset tapasi parin heidän hääpäivänään ja selvitti, miten ensikohtaaminen lopulta sujui.

– Minulla oli vahva intuitio, että alttarilla odottaa hyvä, mulle sopiva tyyppi. Se on osunut tosi hyvin kohdilleen, Lari kommentoi Niinan nyökytellessä vieressä.

– Kyllä siinä tuli wau-efekti, hän kuvailee hetkeä, jolloin näki Niinan astelevan alas portaita pitkin juuri ennen vihkimistä.

Niina kertoi esittelyjaksossa olleensa rauhallinen hyvin pitkään, mutta tunnustaa, että jännitys iski toden teolla juuri ennen h-hetkeä. 

– Minua ei aiemmin jännittänyt oikeastaan, mutta parilla viimeisellä rapulla alkoi jännittää, hän kertoo ja paljastaa, että tuoreeltaan muistikuvat ensitapaamisesta aviomiehen kanssa olivat jännityksen vuoksi hämärän peitossa. 

– En muista hirveästi, miten reagoin tilanteessa! Kuulemani perusteella ilme oli jonkunlainen, mutta en ole varma, mitä se tarkoittaa, Niina sanoi nauraen. 

– Ainakin hyvää minä ajattelin, mutta en tiedä, näkyikö se! hän lisäsi.

Video: Onko Larissa ja Niinassa ainekset rakkaustarinaan? Näin Larin sisko ja veli arvioivat tilannetta hääjuhlassa MTV Uutisille

1:26

Larin sisarukset Mira ja Riku arvioivat MTV:lle, että tunnelma häissä oli erikoisista lähtökohdista huolimatta hyvä. Isosisko tunnusti kuitenkin jännittäneensä niin ikään ensivaikutelmaa.

– Isoin pelko oli, että jos on valittu joku räikeästi epäsopiva ihminen, Mira sanoo.

Näin ei kuitenkaan hänen mielestään käynyt, vaan sisko kertoo helpottuneensa, kun näki veljensä morsiamen ensimmäistä kertaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja