Ensitreffit alttarilla -parit pääsevät viimein viettämään hääyötään – yksi pari heti kuumissa tunnelmissa

0:46
Ensitreffit alttarilla -parit suuntaavat viettämään hääyötä – yksi pari heti kuumissa tunnelmissa

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden Larin ja Niinan hääsviitissä on heti kuuma tunnelma.

Kolmannessa Ensitreffit alttarilla -jaksossa parit suuntasivat Helsingin keskustassa sijaitseviin hotelleihin viettämään hääyötään. Asiantuntija Hanna Myllymaa huomautti, että hääyöhön voi liittyä paljon odotuksia vielä nykyaikanakin.

– Hääyöltä odotetaan yhteistä aikaa, seksiä ja semmoista rauhallista, romanttista hetkeä ruusunterälehtineen. Kyllä sillä iso merkitys on edelleen, Myllymaa pohti.

Ensitreffit-parien kohdalla yöhön liittyy entistä enemmän jännitystä, sillä parit nostivat omissa kommenteissaan esiin sen, että he pääsevät ennen kaikkea vihdoin tutustumaan toisiinsa paremmin, kun he jäävät aivan ensimmäistä kertaa kahden.

– Meidän parit suhtautuvat hääyöhön hieman varovaisemmin kuin yleensä. Osa on varmasti valmis etenemään seksiin jo hääyön aikana. Osa taas varmasti haluaa tutustua ja muodostaa yhteyden siihen kumppaniin ensin, ja se ei välttämättä ole syntynyt siihen hääyöhön mennessä, Myllymaa sanoo.

Helsinkiläisten Niinan ja Larin häissä nähtiin jo heti vihkimisen jälkeen intohimoinen suudelma.

– En mä nyt ihan heti halua mennä nukkumaan. Haluan viettää vähän aikaa toisen kanssa aikaa, mutta täytyy sitä vähän nukkuakin. Katsotaan, mitä tuleman pitää, Niina pohti kameroille ennen hotelliin siirtymistä.

Niina ja Lari päivittivät jo aiemmin TikTok-tileilleen, etteivät he tosiaan heti käyneet nukkumaan, sillä pariskunta kuvasi hääsviitissään hauskan tanssivideon, jota on katsottu jo tuhansia kertoja.

Mitä muuta tuoreen avioparin hääsviitissä tapahtui? Katso video!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja