Tästä syystä mies haluaisi olla nainen – lue lista!

Oletko koskaan miettinyt, miten paljon helpompaa meillä naisilla on miehiin verrattuna? Lue lista niistä naisten ominaisuuksista, jotka saavat miehet tihkumaan kateutta!

On asioita, jotka eivät tunnu koskaan muuttuvan. Yksi on sukupuolten kyvyttömyys ymmärtää toisiaan.

Collegecandy.com listasi asioita, joita mies naisessa kadehtii. Naiset, ottakaa näistä opiksenne: joskus mieskin haluaa olla hurmattavan roolissa tai pukeutua kivoihin vaatteisiin!

Tunteiden näyttäminen

Suomessa iso mies ei itke, mutta nainen saa kyynelehtiä minkä ikäisenä vain. Lisäksi miehen pitäisi aina olla se voimakas pelastaja, joka ei murru. Epäreilua.

Pidempi elinajan odote

Elämä on niin ihanaa, että sitähän jatkaisi vaikka kuinka pitkään! Tutkimusten mukaan naiset elävät miehiä pidempään.

Parempaa seksiä

Seksin sanotaan olevan miehelle paljon helpompi nakki kuin naiselle, mutta kumpi sukupuoli voikaan saada sarjaorgasmeja? Lisäksi miehen täytyy odottaa tietty aika seksin jälkeen, jotta hän voi ryhtyä puuhiin uudelleen.

Itsetyydytyksen helppous

Naisille valmistetaan pieniä, käsilaukkuun sopivia itsetyydytysvälineitä. Miehet sen sijaan joutuvat usein turvautumaan vain oman käden seuraan. Lisäksi vibraattorin ostaminen on naisille hauskaa ja siistiä, miehille noloa. Mikä vääryys!

Muodin oikut

Naisten muodissa kesäisin: leggingsit, tunikat, topit, pannat, sandaalit, kesämekot.
Miesten muodissa kesäisin: t-paita.

Kesähäiden varustus naisella: iltapuku, bolero, hattu, silkkihame.
Kesähäiden varustus miehellä: tumma, hiostava puku.

Tässä lieneekin jo tarpeeksi perusteluja?

Kauneushoidot

Naiset hemmottelevat itseään kasvohoidoilla, mani- ja pedikyyreillä sekä erilaisilla naamioilla. Jos mies haluaa kokeilla samaa, hänen seksuaalisuutensa kyseenalaistetaan heti.

Kaunis nainen hädässä

Oletko koskaan kuullut miehestä, joka raahasi painavaa laukkua tuskaisena, kunnes kaunis nainen saapui pelastamaan hänet? Entä oletko kuullut tarinaa kundista, joka hymyili itsensä vapaaksi nopeussakoista? Aivan.

Onko pakko aina metsästää?

Kun kaunis neito astuu baariin, miehen odotetaan hurmaavan hänet, ostelevan drinkkejä ja olevan yleisesti metsästäjän roolissa. Kenties mieskin haluaisi välillä olla valloitettavana.

Raskauden kokemus

Vaikka mies tulisi isäksi, hänellä ei ole lapseensa samaa kehollista yhteyttä kuin naisella. Raskauden tuntemuksista voi kyllä lukea, mutta niitä tuskin voi täysin ymmärtää, jos ei pääse kokemaan tätä siunattua tilaa itse.

Rintakateus

Moni nainen sadattelee kesäfestarien vessajonossa miesten pisuaarin käytön helppoutta. No, miehetkin haluaisivat tutustua naisten fysiikkaan, erityisesti rintoihin. Mies ei varmasti haaveile kiristävistä rintaliiveistä tai itsetunto-ongelmista, mutta rinnat eroottisena alueena kiinnostavat.


MTV3/Helmi

Lähde: Collegecandy.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja