Tästä syystä Ensitreffit-asiantuntija Heikki Harju otti parisuhdeterapian puheeksi kolmansilla treffeillään

Ensitreffit-asiantuntija Heikki Harju esitti nykyiselle puolisolleen erikoisen kysymyksen heti kolmansilla treffeillä 1:39
Heikki Harju paljastaa, että hän otti parisuhdeterapian puheeksi nykyisen puolisonsa kanssa jo kolmansilla treffeillä.  

Ensitreffit alttarilla 2.0 -asiantuntija Heikki Harju vieraili tiistaina 14.2. Viiden jälkeen -ohjelmassa. Hän kertoi muun muuassa siitä, kuinka ihmisten parisuhdeodotukset ovat muuttuneet viime aikoina ja mikä on siihen suurin syy. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -asiantuntija Heikki Harju vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa tiistaina 14.2. Hän toimi parisuhdevalmentajana pareille, jotka tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla. 

Harju kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa muun muassa siitä, että nykypäivänä ihmisten odotukset parisuhteessa ovat liian korkealla. 

– Odotukset ovat nousseet liian korkealle parisuhdetta kohtaan. Odotamme sellaisia asioita, mitä ei välttämättä itsekään osata sanoittaa. Aikoinaan parisuhde oli sitä, että eletään ja pärjätään tässä arjessa. Toinen hoitaa lapsia ja toinen tuo taloutta pöytään. Nykyään odotetaan, että kumppani on paras ystävä, rakastettu, mysteerimies tai -nainen siellä makuuhuoneessa, tuo sen talouden pöytään ja osaa sanoittaa tunteitaan, Harju listaa. 

Hänen mukaansa suurin syy sille, miksi parisuhteelta odotetaan nykyään niin paljon, on sosiaalisessa mediassa sekä sarjoissa ja elokuvissa välitetty kuva siitä täydellisestä parisuhteesta. 

– Me herkästi vertaillaan omaa parisuhdetta toisten parisuhteisiin ja pohditaan sitä, miten minun puolisoni pitäisi kohdella minua. 

Hän paljastaa myös, että hän itse otti parisuhdeterapian puheeksi nykyisen puolisonsa kanssa jo kolmansilla treffeillä.  

– Kysyin, että olisitko valmis lähtemään parisuhdevalmennukseen. Se oli aika yllättävä kysymys. Mutta se pointti oli siinä, että silloin kun parisuhteessa menee hyvin, niin silloin on hyvä harjoitella, Harju kertoo. 

Videolla Harju kertoo, myös miksi kokee olevansa vaikeampi tapaus parisuhdesaralla kuin hänen asiakkaansa. 

Hae mukaan seuraavalle Ensitreffit alttarille -kaudelle! 

Lue myös:

    Uusimmat