Tästä maasta tulevat maailman huonoimmin pukeutuvat turistit!

Tuoreen selvityksen myötä valkoisten tennissukkien ja sandaalien yhdistelmään vannovat suomalaiset voivat huokaista helpotuksesta, sillä huonoiten pukeutuvat turistit löytyvät rapakon takaa.

Alkuvuodesta ilmestyneen Titanic Awards -sivuston teettämän selvityksen mukaan maailman huonoimmin pukeutuvien turistien titteli menee amerikkalaisille matkaajille. Tätä mieltä oli 41,9 prosenttia vastaajista, joita oli yhteensä 3 400 ihmistä 99 eri maasta.

Amerikkalaisen lomapukeutumisen alamäki alkaa jo matkan alussa. Moni ilmestyy lentokentälle verkkareissa tai jopa pyjamassa. Mukavuus lennolla ennen kaikkea!

Jahka matkalaiset saapuvat kohteeseen, vaatetus vaihtuu huonosti istuviin shortseihin, suomalaisillekin tuttuun sukat ja sandaalit -yhdistelmään, yhteensopiviin t-paitoihin ja vyölaukkuihin. Mikäli kyseessä on trooppinen kohde, amerikkalainen valitsee havaiji-paidan sulautuakseen massaan. Näin ei luonnollisestikaan tapahdu.

Lisäksi tarvitaan päähän hölmö hattu, käteen kartta ja kaulaan roikkumaan kamera, ja perusamerikkalainen turisti on iskuvalmiina.

Amerikan ohella eniten ääniä mauttomista matkailijoistaan saivat Saksa (13,8 %), Iso-Britannia (8,8 %), Kiina (5,7 %), Japani (4,9 %), Venäjä (3,8 %) ja Australia 1,6 %).

Lähde: http://shine.yahoo.com

Kuva: Colourbox.com

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja