Tässä ovat kaikki Tanjan miehet - katso kuvat!

Tanja Karpelan värikäs mieshistoria on ollut puheenaihe vuodesta 1991 asti, jolloin hän voitti Miss Suomen tittelin.

Missivuotenaan hän seurusteli marokkolaissyntyisen Simon Kraittisin kanssa. Pari oli jopa kihloissa ja asuivat yhdessä Turussa.

Tämä suhde ei kuitenkaan kestänyt. Aerobicia ohjannut Tanja poseerasi kuumassa kalenterissa libanonilaissyntyisen malli Mark el Zeinin kanssa ja suhteestakin huhuttiin.

Vuonna 1994 ylikonstaapeli Totti Karpela vei Tanjan sydämen, mutta suhde oli pienellä jäähyllä samaisena vuonna.

Tuolloin Tanja matkusti Yhdysvaltoihin vaatemiljonääri Peter Nygårdin hoteisiin.

Tanja palasi koti-Suomeen ja meni naimisiin Totin kanssa kesällä 1995. Parille syntyi kaksi lasta: Tiia (synt. 1995) ja Thomas (synt. 1998). Pari erosi muutama kuukausi eduskuntavaalien jälkeen toukokuussa 1999.

Eron jälkeen Tanjan huhuttiin seurustelevan ruotsalaisen huippugolffari Johan Elliotin kanssa sekä suomalaisen iltapäivälehden toimittajan kanssa.

Vuosina 2001–2003 Tanja bongattiin myös Eagles-yhtyeen rumpali Scott Gracon kanssa.

Samaan aikaan Tanjalla oli suhde valtionvarainministeri Sauli Niinistön kanssa, suhteeseen tuli kuitenkin tauko kesällä 2002 kun Tanja heilasteli jälleen Johan Elliotin kanssa.

Suomen kuningaspariksi tituleerattu Sauli ja Tanja palasivat kuitenkin taas yhteen ja vuonna 2003 vaihdettiin kihloja. Parin suhde päätyi kuitenkin eroon heinäkuussa 2004.

Saman vuoden lopulla Tanja yhdistettiin muusikko Mikko von Hertzeniin, joka asui tuolloin Intiassa äiti Amman kommuunissa. Sinne Tanjankin tuli matkata lapsineen vuodenvaihteeksi, mutta tsunami muutti suunnitelmat.

Keskustan puoleen vaalikampanjan suunnitteluryhmässä ohjaaja Olli Saarelaan tutustunut Tanja ei aikaillut suhteensa kanssa. Suhde syttyi pikaisesti vuodenvaihteessa, maaliskuussa mentiin kihloihin Roomassa, toukokuussa muutettiin yhteen ja mentiin naimisiin.

Rypyt rakkaudessa alkoivat kuitenkin pian ja syksyllä 2007 Tanja muutti lastensa kanssa uuteen asuntoon ja jätti avioerohakemuksen.

Keväällä Tanja vietti vauhdikasta iltaa Lux-yökerhossa koripallomanageri Aleksi Valavuoren kanssa.

Keväällä Tanja ilmoitti muuttavansa sukunimensä Saarelasta takaisin Karpelaksi, mutta vain hieman sen jälkeen poseerasi taas yhteishaastatteluissa Ollin kanssa.

Yllättäen hän lopetti kuitenkin taas vihkisormuksen käyttämisen ja pari toimitti Espoon käräjäoikeuteen lopulta yhteisen avioerohakemuksen.

Kesäkuussa Tanja liikkui jo avoimesti uuden veneyrittäjä-rakkaansa Janne Erjolan kanssa ja heinäkuussa pari muutti yhteen. Iltalehden saamien tietojen mukaan marraskuussa kihlautunut pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat