Ensitreffit alttarilla -Pauliina on elänyt vuosia sinkkuna: "On vaikea löytää tyyppiä, joka haluaisi kunnon parisuhteen"

Ensitreffit alttarilla -Pauliinalla on yksi ehdoton ulkonäkökriteeri puolisolle 1:48
Katso videolta, mitä Töllötuomarit kertovat Pauliinasta.

Ensitreffit alttarilla -Pauliina, 28, yllättyi ohjelman hakuprosessin haastavuudesta jo edelliskaudella. Hänellä on tulevan puolison osalta yksi ehdoton ulkonäkökriteeri.

Rakennusalalla projekti-insinöörinä työskentelevä puhelias ja iloinen Pauliina, 28, oli aikeissa hakea Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan jo viime kaudella, mutta hakuprosessin työläys yllätti ja prosessi jäi kesken.

Aloitin hakemuksen tekemisen vuotta aiemmin, mutta silloin en tehnyt sitä koskaan valmiiksi, Pauliina kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Tällä kertaa hän päätti viedä prosessin loppuun saakka, ja hyvä niin, sillä hän on yksi nyt alkavan kauden kuudesta päähenkilöstä.

Pauliina lähetti hakemuksensa ohjelmaan jo lähes vuosi sitten, joten koko hakuprosessi vaatii pitkää sitoutumista.

Viime vuoden syys-lokakuun vaihteessa pötköttelin sohvalla ja näin Ensitreffit alttarilla -ohjelman hakumainoksen. Päätin alkaa taas tehdä hakemusta, mutta se oli niin pitkä, että jätin sen jälleen keskenkin välillä, Pauliina kertoo.

Tällä kertaa hakemus tuli kuitenkin valmiiksi viikon kuluttua, mutta Pauliina oli skeptinen sen eteenpäin lähettäessään.

Mietin silloin, että saas nähdä, kuuluuko mitään. Tammikuussa tuli viesti, että haluaisivat jutella kanssani Teamsin välityksellä.

Isä järkyttyi osallistumisesta

Nyt Pauliina on menossa naimisiin ventovieraan ihmisen kanssa. 

Isäni oli eniten järkyttynyt tästä uutisesta. Hän arvasi, että olen keksinyt taas jotain pöljää, Pauliina nauraa.

Ystäviäni uutinen ei yllättänyt lainkaan.

Hakuprosessi on ollut hänelle hyvin antoisa.

Prosessin aikana on kysytty tosi syvällisiä, ja itse onkin pitänyt tarkoin miettiä, miksi olen sellainen kuin olen.

Ennen kaikkea Pauliina on tajunnut olevansa hyvin perhekeskeinen ihminen.

– Toivon perhettä. Kasvoin itse yksinhuoltajaäitini luona, ja viisi vuotta sitten menehtynyt mummoni oli läheisin ystäväni.

"Monet eivät osaa pysähtyä aloilleen"

Pauliinalla on takanaan kolme pitkää suhdetta, joista kaksi on johtanut avoliittoon.

Nyt olen ollut neljä vuotta sinkkuna ja seitsemän vuotta jo asunut itsekseen, joten aika pitkään olen ollut omillani.

Hän kuvailee muiden tämänvuotisten osallistujien tavoin nykypäivän deittailukulttuuria pinnalliseksi.

On tosi vaikea löytää sellaista tyyppiä, joka haluaisi kunnon parisuhteen, ja itselläni olisi hinku asettua jo aloilleen ja hankkia perheen, Pauliina sanoo.

Tinderiä en jaksa enää ollenkaan. Heti kun yrittää mennä keskusteluissa vähänkin syvään päähän, niin sit juttu loppuu siihen. Monet eivät osaa pysähtyä aloilleen – edes hetkeksi.

Koiriensa Brunon ja Freddien kanssa asusteleva Pauliina kertoo olevansa luonteeltaan turvallinen peruskallio, johon monet tukeutuvat. 

Olen monesti ihmisille olkapäänä, jos jotain sattuu. Mutta olen myös menevä, höpöttävä ja avoin tyyppi, ja saan ympärilläni olevat ihmiset helposti innostumaan asioista, Pauliina kertoo.

Toivon, että myös tuleva kumppanini on menevää sorttia että hän lähtisi mukaan minun hullutuksiini. Olisi myös hienoa, että hän olisi luotettava ja sellainen, johon voisin itsekin nojata, ettei minun tarvitsisi aina olla se tuki ja turva.

Kumppanin ulkonäön osalta on yksi toive

Ulkonäkökriteereitä Pauliinalla ei ole kumppanilleen kuin yksi.

Kiinnostun hyvin erilaisista ihmisistä. Toivon ainoastaan, että tuleva puolisoni olisi minua pidempi, sillä olen itse aika pitkä, 170-senttinen Pauliina toteaa.

Hän kertoo keskustelleensa ohjelman asiantuntijoiden kanssa siitä, ettei loisi etukäteen liikaa ennakko-odotuksia tulevasta kumppanista.

Pauliina kertoo kokeneensa kaikki mahdolliset tunneskaalat muutamia päiviä ennen häitään. 

Tämä kaikki on todella hauskaa, mielenkiintoista ja jännittävää! Kirjoitin tulevalle puolisolleni juuri vihkivalan, Pauliina paljastaa.

–  Itseäni jännittää kyllä ohjelman tuoma julkisuus, ja vaikka itselläni on suht hyvä itsetunto, minun ei kannattaisi käydä lukemassa mitään keskustelupalstoja ohjelman aikana, hän pohtii.'

Ensitreffit-osallistujien taustat tapetilla 15:17
Videolla Töllötuomarit paljastavat, millaiset ovat Ensitreffit alttarilla -osallistujien taustat! 

Töllötuomareiden esitysaika muuttuu! Uusi jakso nähdään 10.10. alkaen tiistaisin Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen klo 21.55 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin!

Ensitreffit alttarilla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin 10.10. klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat